Постинг
14.08.2011 20:37 -
Риба, запечена с ябълки
Продукти: 1 1/2 кг. речна риба 2 бр. лимони 5 бр. ябълки 2 глави лук 1/2 ч.ч. сухо бяло вино подправки олио Начин на приготвяне: 1. Ябълките и лука се нарязват и запържват до омекване в растително масло. Добавя се виното и се оставя да ври десетина минути. 2. На дъното на тава се разстила [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/08/14/%d1%80%d0%b8%d0%b1%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%b5%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d1%81-%d1%8f%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%ba%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/08/14/%d1%80%d0%b8%d0%b1%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%b5%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d1%81-%d1%8f%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%ba%d0%b8.html
Няма коментари
Търсене