Постинг
30.07.2011 03:11 -
Малинов крем с маскарпоне
Продукти: 400 г. подсладено кондензирано мляко 250 г. сирене „маскарпоне“ (или извара) 250 мл. течна сметана (36 % масленост) 200 мл. гъст малинов сироп (сок) 100 г. пресни малини боровинки 2 патекчета желатин на „Dr. Oetker“ Начин на приготвяне: 1. Едно и 2/3 пакетчета желатин се накисват във вода. Щом набъбне се втечнява на слаб [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/07/29/%d0%bc%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d0%ba%d1%80%d0%b5%d0%bc-%d1%81-%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%bf%d0%be%d0%bd%d0%b5.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/07/29/%d0%bc%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d0%ba%d1%80%d0%b5%d0%bc-%d1%81-%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%bf%d0%be%d0%bd%d0%b5.html
Няма коментари
Търсене