Постинг
25.07.2011 22:14 -
Месник – свинско с лук в тесто
Продукти: 1 кг. свинско месо 1 и 1/2 кг. лук черен пипер червен пипер сол на вкус 2 ч.ч. брашно мас Начин на приготвяне: 1. Нарязваме на филийки лука, посолява го със сол, черен и червен пипер и стриваме с ръка. 2. Нарязваме на хапки свинското месо и го посоляваме. 3. Замесваме тесто с брашното. [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/07/25/%d0%bc%d0%b5%d1%81%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be-%d1%81-%d0%bb%d1%83%d0%ba-%d0%b2-%d1%82%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%be.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/07/25/%d0%bc%d0%b5%d1%81%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be-%d1%81-%d0%bb%d1%83%d0%ba-%d0%b2-%d1%82%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%be.html
Няма коментари
Търсене