Постинг
24.07.2011 18:02 -
Маринована риба Перла
Продукти: 1 кг. почистена цаца 240 г. едра сол 260 мл. оцет 1-2 дафинови листа зърна черен пипер (може и смлян) олио Начин на приготвяне: От солта, оцетът, дафиновият лист, черният пипер и 2 л вода се приготвя марината. Рибата се измива добре и се накисва в маринатата за най-малко 20 часа. След това се [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/07/24/%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d0%b8%d0%b1%d0%b0-%d0%bf%d0%b5%d1%80%d0%bb%d0%b0.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/07/24/%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d0%b8%d0%b1%d0%b0-%d0%bf%d0%b5%d1%80%d0%bb%d0%b0.html
Няма коментари
Търсене