Постинг
21.07.2011 00:26 -
Пълнени гъби с бекон и рикота
Продукти: 2 филии пълно зърнест хляб, направени на трохи 1 с.л. сирене пармезан, ситно настърган 1 малка глава лук, ситно нарязана 1 чаша сирене рикота, (250 г.) 2 парчета бекон, нарязан ситно 1 ч.л. мащерка, сушени 500 г. гъби, средни Начин на приготвяне: 1. Разделяте пънчетата от чашките на гъбите, като пънчетата ги нарязвате на [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/07/20/%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b8-%d1%81-%d0%b1%d0%b5%d0%ba%d0%be%d0%bd-%d0%b8-%d1%80%d0%b8%d0%ba%d0%be%d1%82%d0%b0.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/07/20/%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b8-%d1%81-%d0%b1%d0%b5%d0%ba%d0%be%d0%bd-%d0%b8-%d1%80%d0%b8%d0%ba%d0%be%d1%82%d0%b0.html
Няма коментари
Търсене