Постинг
12.07.2011 16:08 -
Пържена риба с орехов сос
Продукти: 700-1000 г. дребна прясна риба брашно за овалване олио за пържене За соса: 4-5 скилидки чесън 1 ч.ч. счукани орехи 4-5 с.л. олио оцет За гарнитура: 2-3 бр. яйца черен пипер и сол магданоз Начин на приготвяне: 1. Рибата се изчиства, измива, посолява и потапя в брашно. Пьржи се до причервяване. 2. Изпържената риба [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/07/11/%d0%bf%d1%8a%d1%80%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d0%b8%d0%b1%d0%b0-%d1%81-%d0%be%d1%80%d0%b5%d1%85%d0%be%d0%b2-%d1%81%d0%be%d1%81.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/07/11/%d0%bf%d1%8a%d1%80%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d0%b8%d0%b1%d0%b0-%d1%81-%d0%be%d1%80%d0%b5%d1%85%d0%be%d0%b2-%d1%81%d0%be%d1%81.html
Няма коментари
Търсене