Постинг
26.06.2011 16:08 -
Салата от миди
Продукти: 1-2 порции миди натюр 2-3 глави лук оцет, олио сол Начин на приготвяне: 1. Мидите натюр се изчистват от черупките. 2. Лукът се нарязва и се прибавя към мидените ядки. 3. Салатата се овкусява със сол, оцет и олио, след което салатата се оставя да попие подправките. Източник: kokicheto.blogspot.comr
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/06/25/%d1%81%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%be%d1%82-%d0%bc%d0%b8%d0%b4%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/06/25/%d1%81%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%be%d1%82-%d0%bc%d0%b8%d0%b4%d0%b8.html
Няма коментари
Търсене