Постинг
26.06.2011 16:08 -
Гъбена супа по ловждийски
Продукти: 300 г. пресни печурки 75 г. лук 1 с.л. олио 40 г. бекон 30 г. брашно 1 кубче пилешки бульон 4 с.л. сметана 200 мл. червено вино сол, черен пипер магданоз Начин на приготвяне: Нарязаните на парченца гъби и ситно нарязаният лук се изпържват в олиото. Прибавя се изпърженият бекон. Поръсват се с брашно [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/06/22/%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d1%83%d0%bf%d0%b0-%d0%bf%d0%be-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b6%d0%b4%d0%b8%d0%b9%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/06/22/%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d1%83%d0%bf%d0%b0-%d0%bf%d0%be-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b6%d0%b4%d0%b8%d0%b9%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
Няма коментари
Търсене