Постинг
26.06.2011 16:08 -
Бял сос с бял риган
Продукти: 100 г. бяло брашно 100 мл. бяло сухо вино 100 мл. мазнина сол на вкус 300 мл. вода 1 ч.л. сушен бял риган Начин на приготвяне: Брашното заедно със 100 мл хладка вода се разбива до получаване на гладка каша. Взема се дълбок тиган и се слага мазнина и сол. Тиганът се поставя на [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/06/23/%d0%b1%d1%8f%d0%bb-%d1%81%d0%be%d1%81-%d1%81-%d0%b1%d1%8f%d0%bb-%d1%80%d0%b8%d0%b3%d0%b0%d0%bd.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/06/23/%d0%b1%d1%8f%d0%bb-%d1%81%d0%be%d1%81-%d1%81-%d0%b1%d1%8f%d0%bb-%d1%80%d0%b8%d0%b3%d0%b0%d0%bd.html
Няма коментари
Търсене