Постинг
19.06.2011 23:07 -
Баница с кайма, гъби и кашкавал
Продукти: 500 г. кори за баница (по възможност по-дебели) 300 г. кайма 1 глава лук 4-5 бр. гъби печурки 100 г. кашкавал олио ронена чубрица подправки за плънката по избор сол Начин на приготвяне: Нарежете гъбите и лука на ситно, смесете с каймата, сол и подправките и запържете. Намазнете тавата, в която ще печете. Разстелете [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/06/19/%d0%b1%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d1%81-%d0%ba%d0%b0%d0%b9%d0%bc%d0%b0-%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b8-%d0%b8-%d0%ba%d0%b0%d1%88%d0%ba%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d0%bb.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/06/19/%d0%b1%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d1%81-%d0%ba%d0%b0%d0%b9%d0%bc%d0%b0-%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b8-%d0%b8-%d0%ba%d0%b0%d1%88%d0%ba%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d0%bb.html
Няма коментари
Търсене