Постинг
02.06.2011 20:49 -
Свински медальон с пушено сирене
Продукти: 230 г. свинско бонфиле 1-2 с.л. течен маргарин за готвене или зехтин по избор 4 еднакви печурки 30 мл. коняк бяло вино 70 г. топено пушено сирене 100 мл. солена сметана за готвене 50 г. ориз за гарнитура Начин на приготвяне: Месото се нарязва на 4 еднакви медальона и се пържи в загрятата мазнина. [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/06/02/%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%bc%d0%b5%d0%b4%d0%b0%d0%bb%d1%8c%d0%be%d0%bd-%d1%81-%d0%bf%d1%83%d1%88%d0%b5%d0%bd%d0%be-%d1%81%d0%b8%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b5.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/06/02/%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%bc%d0%b5%d0%b4%d0%b0%d0%bb%d1%8c%d0%be%d0%bd-%d1%81-%d0%bf%d1%83%d1%88%d0%b5%d0%bd%d0%be-%d1%81%d0%b8%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b5.html
Нима вкусното е опасно?
Как да разбера, дали имам хистаминова не...
Питки със сирене за Димитровска задушниц...
Как да разбера, дали имам хистаминова не...
Питки със сирене за Димитровска задушниц...
Няма коментари
Търсене