Постинг
30.05.2011 21:44 -
Задушен телешки черен дроб
Продукти: 600-700 г. черен дроб 4-6 месести червени пиперки 4 домата 1 ч.л. доматено пюре 4 глави кромид лук 1 ч.л. сладък червен пипер сол и черен пипер 1/2 ч.ч. растително масло Начин на приготвяне: Дробът се почиства от ципите и се изрязват твърдите кръвоносни съдове. Нарязва се на ивици по 5-6 см. Лукът се [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/05/29/%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d1%83%d1%88%d0%b5%d0%bd-%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d1%87%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%bd-%d0%b4%d1%80%d0%be%d0%b1.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/05/29/%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d1%83%d1%88%d0%b5%d0%bd-%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d1%87%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%bd-%d0%b4%d1%80%d0%be%d0%b1.html
Няма коментари
Търсене