Постинг
29.05.2011 13:07 -
Френски омлет по селски
Продукти: 3 резена бекон 2 бр. картофи 5 бр. яйца 3 с.л. прясно мляко 1 с.л. ситно нарязан зелен лук 1 с.л. олио черен пипер сол Начин на приготвяне: Фурната се загрява на 180 С. Беконът се нарязва на ивици с дебелина 2 см, а картофите на парчета с дебелина 2-3 см. В огнеупорен тиган [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/05/29/%d1%84%d1%80%d0%b5%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%be%d0%bc%d0%bb%d0%b5%d1%82-%d0%bf%d0%be-%d1%81%d0%b5%d0%bb%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/05/29/%d1%84%d1%80%d0%b5%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%be%d0%bc%d0%bb%d0%b5%d1%82-%d0%bf%d0%be-%d1%81%d0%b5%d0%bb%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
Няма коментари
Търсене