Постинг
20.05.2011 11:50 -
Свинско месо с гъби, вино и топено сирене
Продукти: 1 кг. свинска плешка, нарязана на кубчета 1/2 кг. пресни гъби 1 ч.ч. бяло сухо вино 1 ч.ч. сметана 100 гр. топено пушено сирене (може кашкавал или обикновено топено сирене) сол черен пипер малко олио Начин на приготвяне: 1. Загрейте малко олио и на силен огън запържете свинското месо от всички страни. 2. Добавете [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/05/20/%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be-%d0%bc%d0%b5%d1%81%d0%be-%d1%81-%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b8-%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%be-%d0%b8-%d1%82%d0%be%d0%bf%d0%b5%d0%bd%d0%be-%d1%81%d0%b8%d1%80%d0%b5%d0%bd.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/05/20/%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be-%d0%bc%d0%b5%d1%81%d0%be-%d1%81-%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b8-%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%be-%d0%b8-%d1%82%d0%be%d0%bf%d0%b5%d0%bd%d0%be-%d1%81%d0%b8%d1%80%d0%b5%d0%bd.html
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Търсене