Постинг
12.05.2011 09:32 -
Преславски кебап
Продукти: 1-1,5 кг. свинско месо (бут или врат) 3 глави кромид лук 5-6 скилидки чесън 200-300 мл. бяло вино 300 мл. стерилизирани домати 20-30 гр. черен пипер 20-30 гр. червен пипер 2 ч.л. сол 2 ч.л. чубрица олио Начин на приготвяне: 1. Нарязваме месото на кубчета, а лука – на ситно. В сгорещена мазнина задушаваме [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/05/10/%d0%bf%d1%80%d0%b5%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%ba%d0%b5%d0%b1%d0%b0%d0%bf.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/05/10/%d0%bf%d1%80%d0%b5%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%ba%d0%b5%d0%b1%d0%b0%d0%bf.html
Няма коментари
Търсене