Постинг
05.05.2011 13:19 -
Агнешки шиш кебап с вино
Продукти: 1 кг. агнешко месо 3 глави лук 1 ч.ч червено вино 3-4 стръка пресен чесън сол на вкус 1 връзка магданоз 1 дафинов лист олио Начин на приготвяне: Нарежете месото на малки парченца, разбъркайте го с виното, в което са сложени нарязаният на колелца лук, чесънът, дафиновият лист и магданозът. Посолете и оставете така [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/05/05/%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d1%88%d0%b8%d1%88-%d0%ba%d0%b5%d0%b1%d0%b0%d0%bf-%d1%81-%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%be.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/05/05/%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d1%88%d0%b8%d1%88-%d0%ba%d0%b5%d0%b1%d0%b0%d0%bf-%d1%81-%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%be.html
Няма коментари
Търсене