Постинг
17.04.2011 11:08 -
Сиропирани сусамени полумесеци
Продукти: 1 пакет фини точени кори 125 гр. масло 300 гр. сусам 1 ч.ч. кафява захар 1 с.л. канела За сиропа: 2 и 1/2 ч.ч. захар 2 и 1/2 ч.ч. вода 1 пръчка канела Начин на приготвяне: 1. Сусамът сложете в тавичка и препечете във фурна, докато придобие кехлибарен цвят. 2. Внимавайте да не го [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/04/16/%d1%81%d0%b8%d1%80%d0%be%d0%bf%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b8-%d1%81%d1%83%d1%81%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d1%83%d0%bc%d0%b5%d1%81%d0%b5%d1%86%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/04/16/%d1%81%d0%b8%d1%80%d0%be%d0%bf%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b8-%d1%81%d1%83%d1%81%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d1%83%d0%bc%d0%b5%d1%81%d0%b5%d1%86%d0%b8.html
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Търсене