Постинг
17.04.2011 11:08 -
Агнешно с ориз и зелен лук за Гергьовден
1. Месото нарежете на едри парчета. Посолете го и го поставете в тавичка, поръсете с масло. Сипете малко водичка в тавичката и завийте с фолио. Печете на бавна фурна. Колкото по-дълго се пече, толкова по-вкусно става. Градусите, обаче не бива да са по-малко от 120. Най-добре около 150-180. По време на печенето доливайте по малко [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/04/16/%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%b5%d1%88%d0%bd%d0%be-%d1%81-%d0%be%d1%80%d0%b8%d0%b7-%d0%b8-%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d0%bb%d1%83%d0%ba-%d0%b7%d0%b0-%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%b3%d1%8c%d0%be%d0%b2%d0%b4%d0%b5.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/04/16/%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%b5%d1%88%d0%bd%d0%be-%d1%81-%d0%be%d1%80%d0%b8%d0%b7-%d0%b8-%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d0%bb%d1%83%d0%ba-%d0%b7%d0%b0-%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%b3%d1%8c%d0%be%d0%b2%d0%b4%d0%b5.html
Агнешко с ориз и зелен лук за Гергьовден
Агнешко с ориз и зелен лук за Гергьовден
Агнешко с ориз и зелен лук за Гергьовден
Агнешко с ориз и зелен лук за Гергьовден
Агнешко с ориз и зелен лук за Гергьовден
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Търсене