Постинг
08.04.2011 13:14 -
Задушен заек в глинено гърне
Продукти: 1 заек няколко картофа 2 глави лук 1/2 кг. сурова наденица Заекът трябва да се маринова – млад заек за 12 часа, стар или див заек поне 24 часа. За маринатата: 1 литър вода се слага в тенджера, добавя се половин чаша оцет, 1 супена лъжица зеленчукова подправка, черен пипер, няколко листа дафинов лист, [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/04/08/%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d1%83%d1%88%d0%b5%d0%bd-%d0%b7%d0%b0%d0%b5%d0%ba-%d0%b2-%d0%b3%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b5%d0%bd%d0%be-%d0%b3%d1%8a%d1%80%d0%bd%d0%b5.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/04/08/%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d1%83%d1%88%d0%b5%d0%bd-%d0%b7%d0%b0%d0%b5%d0%ba-%d0%b2-%d0%b3%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b5%d0%bd%d0%be-%d0%b3%d1%8a%d1%80%d0%bd%d0%b5.html
Няма коментари
Търсене