Постинг
06.04.2011 17:08 -
Агнешко с боб по тракийски
Продукти: 6 кг. агнешко 2 кг. дреболии и було 500 гр. зрял фасул 4 връзки пресен лук 200 мл. олио 2 връзки магданоз 1 връзка джоджен смлян черен пипер сол на вкус Начин на приготвяне: Измитото и отцедено агне се посолява отвън и отвътре, поръсва се с черния пипер и се намазва с олиото. Отделно [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/04/06/%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%be-%d1%81-%d0%b1%d0%be%d0%b1-%d0%bf%d0%be-%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%ba%d0%b8%d0%b9%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/04/06/%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%be-%d1%81-%d0%b1%d0%be%d0%b1-%d0%bf%d0%be-%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%ba%d0%b8%d0%b9%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
Няма коментари
Търсене