Постинг
02.04.2011 15:43 -
Паниран праз с кайма
Продукти: (за 4 порции) 5 стръка праз лук 2 яйца 3 с.л. брашно 1 глава лук 400 гр. кайма 3 с.л. доматено пюре 4 с.л. олио черен пипер сол Начин на приготвяне: Празът се нарязва на парчета с дължина 5-6 см. Парчетата се пускат във вряща подсолена вода за около 5 минути, за да омекнат. [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/04/02/%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b7-%d1%81-%d0%ba%d0%b0%d0%b9%d0%bc%d0%b0.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/04/02/%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b7-%d1%81-%d0%ba%d0%b0%d0%b9%d0%bc%d0%b0.html
Няма коментари
Търсене