Постинг
31.03.2011 17:14 -
Печен шаран, пълнен с лук и гъби
Продукти: 1 бр. шаран 1 к.ч. бяло вино 120 мл. оцет 1 ч.л. захар 150 гр. гъби 2 големи глави лук 1 яйце 150 гр. галета 25 гр. масло 1 морков 1 лимон черен пипер сол Начин на приготвяне: Измийте месото на рибата с оцет и го оставете да престои в продължение на петнадесет минути, [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/03/31/%d0%bf%d0%b5%d1%87%d0%b5%d0%bd-%d1%88%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%bd-%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%b5%d0%bd-%d1%81-%d0%bb%d1%83%d0%ba-%d0%b8-%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/03/31/%d0%bf%d0%b5%d1%87%d0%b5%d0%bd-%d1%88%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%bd-%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%b5%d0%bd-%d1%81-%d0%bb%d1%83%d0%ba-%d0%b8-%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b8.html
Няма коментари
Търсене