Постинг
26.03.2011 18:14 -
Зелник по Малко Търновски
Продукти: 400 гр. кори 5 бр. яйца 200 гр. сирене 200 гр. лапад (консервиран) 300 мл. газирана вода 1 глава лук 200 мл. олио Начин на приготвяне: 1. Лападът, нарязан наситно, запържваме в тиган с олио заедно с настъргания лук. След това в купа смесваме разбитите яйца, раздробеното сирене, лапада и 3/4 от газираната вода. [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/03/25/%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d0%bf%d0%be-%d0%bc%d0%b0%d0%bb%d0%ba%d0%be-%d1%82%d1%8a%d1%80%d0%bd%d0%be%d0%b2%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/03/25/%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d0%bf%d0%be-%d0%bc%d0%b0%d0%bb%d0%ba%d0%be-%d1%82%d1%8a%d1%80%d0%bd%d0%be%d0%b2%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
Малко по-известна информация за Холокост...
Неваксинираните деца са по-малко предраз...
Полет MH17: Europe Малко вероятно да нал...
Неваксинираните деца са по-малко предраз...
Полет MH17: Europe Малко вероятно да нал...
Няма коментари
Търсене