Постинг
19.03.2011 20:01 -
Гулаш по словашки със свинско месо
Продукти: 500 гр. свинско месо 1 пушено свинско краче 4-5 глави кромид лук 3 супени лъжици мас 1 червена чушка 400 гр. ситно нарязано зеле 150 гр. кисело мляко или кисела сметана 1 супена лъжица брашно сокът на 1 лимон 1 глава чесън и сол на вкус Начин на приготвяне: Измитото месо се нарязва на [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/03/19/%d0%b3%d1%83%d0%bb%d0%b0%d1%88-%d0%bf%d0%be-%d1%81%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b0%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d1%81%d1%8a%d1%81-%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be-%d0%bc%d0%b5%d1%81%d0%be.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/03/19/%d0%b3%d1%83%d0%bb%d0%b0%d1%88-%d0%bf%d0%be-%d1%81%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b0%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d1%81%d1%8a%d1%81-%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be-%d0%bc%d0%b5%d1%81%d0%be.html
Няма коментари
Търсене