Постинг
18.03.2011 12:44 -
Свински пържоли с гъби на фурна
Продукти: 800 гр. свински врат без кост (за 3-4 пържоли) 400 гр. гъби (печурки) лимонов сок 1 ч.ч. бяло вино 1/2 к.ч. олио 1 кубче гъбен или месен бульон 1 ч.л. брашно черен пипер сол Начин на приготвяне: 1. Пържолите се начукват леко, посоляват се, подправят се с черен пипер и лимонов сок и се [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/03/17/%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%bf%d1%8a%d1%80%d0%b6%d0%be%d0%bb%d0%b8-%d1%81-%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d1%84%d1%83%d1%80%d0%bd%d0%b0.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/03/17/%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%bf%d1%8a%d1%80%d0%b6%d0%be%d0%bb%d0%b8-%d1%81-%d0%b3%d1%8a%d0%b1%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d1%84%d1%83%d1%80%d0%bd%d0%b0.html
Няма коментари
Търсене