Постинг
13.03.2011 01:01 -
Ребърца с ориз
Продукти: 1–1,5 кг. свински ребърца 200 гр. ориз черен пипер чубрица 3–4 с.л.мазнина (олио, зехтин) сол Начин на приготвяне: Ребърцата се разрязват до получаване на единични парчета. Осоляват се и се поръсват с чубрица и черен пипер. Оризът запържваме съвсем леко в сгорещена мазнина и поставяме в тавичка, прибавяме дафинов лист и цели зърна черен [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/03/13/%d1%80%d0%b5%d0%b1%d1%8a%d1%80%d1%86%d0%b0-%d1%81-%d0%be%d1%80%d0%b8%d0%b7.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/03/13/%d1%80%d0%b5%d0%b1%d1%8a%d1%80%d1%86%d0%b0-%d1%81-%d0%be%d1%80%d0%b8%d0%b7.html
Няма коментари
Търсене