Постинг
10.03.2011 23:43 -
Брюкселско зеле с бекон и сметана
Продукти: 3 ч.ч. брюкселско зеле 2 ч.ч. пресни гъби 1 глава кромид лук 1/2 ч.ч. шери (бренди) 300 гр. пушен бекон 1 ч.ч. кашкавал 2 ч.ч. течна сметана 1 с.л. зехтин щипка сол 1 ч.л. сух тарос Начин на приготвяне: Беконът се реже на тънки плочки. Лукът се почиства, измива и реже на филийки. Гъбите [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/03/11/%d0%b1%d1%80%d1%8e%d0%ba%d1%81%d0%b5%d0%bb%d1%81%d0%ba%d0%be-%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5-%d1%81-%d0%b1%d0%b5%d0%ba%d0%be%d0%bd-%d0%b8-%d1%81%d0%bc%d0%b5%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%b0.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/03/11/%d0%b1%d1%80%d1%8e%d0%ba%d1%81%d0%b5%d0%bb%d1%81%d0%ba%d0%be-%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5-%d1%81-%d0%b1%d0%b5%d0%ba%d0%be%d0%bd-%d0%b8-%d1%81%d0%bc%d0%b5%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%b0.html
Няма коментари
Търсене