Постинг
27.02.2011 17:08 -
Свински ребра с чесново-меден сос
Продукти: 1 кг. свински ребра 3 гл. чесън За соса: 100 мл. течен мед 2 ч.л червен пипер 4 с.л. Японски соев сос „LIGHT“ 100 мл. бяло вино 100 мл. вода черен пипер сол Начин на приготвяне: 1. Ребрата се режат да парчета с големина по желание. 2. Престояват 30-40 минути в марината, направена с [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/02/27/%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%80%d0%b5%d0%b1%d1%80%d0%b0-%d1%81-%d1%87%d0%b5%d1%81%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%be-%d0%bc%d0%b5%d0%b4%d0%b5%d0%bd-%d1%81%d0%be%d1%81.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/02/27/%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%80%d0%b5%d0%b1%d1%80%d0%b0-%d1%81-%d1%87%d0%b5%d1%81%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%be-%d0%bc%d0%b5%d0%b4%d0%b5%d0%bd-%d1%81%d0%be%d1%81.html
Няма коментари
Търсене