Постинг
27.02.2011 17:07 -
Шашлик по сибирски
Продукти: 2 кг. шарено свинско или овче месо 400 мл. оцет 4 глави лук 5 дафинови листа 5 зърна бахар 2 ч.л. захар черен пипер сол Начин на приготвяне: Месото се нарязва на едри кубчета (100-150 гр.). Приготвя се марината от солта, оцета, захарта, дафиновия лист, едната глава лук (нарязана „жулиен“) и бахара. Месото се [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/02/26/%d1%88%d0%b0%d1%88%d0%bb%d0%b8%d0%ba-%d0%bf%d0%be-%d1%81%d0%b8%d0%b1%d0%b8%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/02/26/%d1%88%d0%b0%d1%88%d0%bb%d0%b8%d0%ba-%d0%bf%d0%be-%d1%81%d0%b8%d0%b1%d0%b8%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
Няма коментари
Търсене