Постинг
27.02.2011 17:07 -
Кавърма по родопски
Продукти: 1/2 кг. обезкостено свинско месо 3 с.л. свинска мас (или олио) 5-6 стръка праз 4 червени чушки от туршия (мариновани или сухи) 4 яйца 1 ч.л. червен пипер Начин на приготвяне: 1. Задушаваме нарязаното на дребни кубчета месо в маста, до изпаряване на сока на месото. Нарязания на кръгчета праз, се изсипва при месото [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/02/26/%d0%ba%d0%b0%d0%b2%d1%8a%d1%80%d0%bc%d0%b0-%d0%bf%d0%be-%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%be%d0%bf%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/02/26/%d0%ba%d0%b0%d0%b2%d1%8a%d1%80%d0%bc%d0%b0-%d0%bf%d0%be-%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%be%d0%bf%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
Няма коментари
Търсене