Постинг
21.02.2011 07:07 -
Домашно сирене
Продукти: 10 л. прясно пълномаслено мляко 1 с.л. мая за сирене Начин на приготвяне: Млякото затопляме на котлон, до телесна на вашата температура. Добавяме маята и разбъркваме. Оставяме и изчакваме до 90 мин. да се пресече. Ако желаете да стане по-бързо пресичането можете да завиете съдът с нещо да се запази по-дълго топлината. След като [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/02/20/%d0%b4%d0%be%d0%bc%d0%b0%d1%88%d0%bd%d0%be-%d1%81%d0%b8%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b5.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/02/20/%d0%b4%d0%be%d0%bc%d0%b0%d1%88%d0%bd%d0%be-%d1%81%d0%b8%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b5.html
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Търсене