Постинг
21.02.2011 07:07 -
Домашен кашкавал
Продукти: 5 л. прясно пълномаслено мляко 10 гр. (1 пак. лимонтузу) 4 с.л. сол (или на вкус) Начин на приготвяне: Млякото загряваме на котлона. Добавяме солта и разбъркваме добре. Точно преди да заври добавяме лимонтузуто и започваме да бъркаме. Оставяме да заври и да се пресече млякото като бъркаме постоянно. След като се пресече изливаме [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/02/20/%d0%b4%d0%be%d0%bc%d0%b0%d1%88%d0%b5%d0%bd-%d0%ba%d0%b0%d1%88%d0%ba%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d0%bb.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/02/20/%d0%b4%d0%be%d0%bc%d0%b0%d1%88%d0%b5%d0%bd-%d0%ba%d0%b0%d1%88%d0%ba%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d0%bb.html
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Търсене