Постинг
19.02.2011 10:49 -
Варено пиле с бял сос
Продукти: 1 пиле 750 гр. бульон 40 гр. брашно 30 гр. масло 1 глава лук 30 гр. магданозени корени 30 гр. целина 100 гр. лимон 40 гр. растително масло черен пипер сол Начин на приготвяне: Пилето се нарязва на порционни парчета, които се поставят в съд с гореща вода. След завиране на течността на пилето [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/02/18/%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%be-%d0%bf%d0%b8%d0%bb%d0%b5-%d1%81-%d0%b1%d1%8f%d0%bb-%d1%81%d0%be%d1%81.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/02/18/%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%be-%d0%bf%d0%b8%d0%bb%d0%b5-%d1%81-%d0%b1%d1%8f%d0%bb-%d1%81%d0%be%d1%81.html
Няма коментари
Търсене