Постинг
21.01.2011 22:56 -
Креолски сос
Продукти: 1 яйце 120-150 мл. олио 1-2 с.л. лимонов сок праз колкото орех 1 с.л. горчица 1 ч.л. настърган хрян 1/2 ч.л. Уорчестърски сос 1-2 листа целина 1/4 ч.л. гранулиран чесън бял пипер сол Начин на приготвяне: Всички продукти за соса се разбиват в блендера. Подходящ е за месо и риба. Източник: http://www.gastronom.bg/r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/01/19/%d0%ba%d1%80%d0%b5%d0%be%d0%bb%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%81%d0%be%d1%81.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/01/19/%d0%ba%d1%80%d0%b5%d0%be%d0%bb%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%81%d0%be%d1%81.html
Няма коментари
Търсене