Постинг
12.01.2011 09:26 -
Печени чушки с катък
Продукти: 700 гр. печени чушки 500 гр. кисело мляко 250 гр. сирене Дунавия 2-3 скилидки чесън зехтин магданоз за поръсване Начин на приготвяне: Сиренето се пасира заедно с млякото и чесъна. Прибавят се нарязаните на ситно чушки и малко зехтин. Украсява се с магданоз. Източник: http://www.receptite.com/r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/01/07/%d0%bf%d0%b5%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d1%87%d1%83%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d1%81-%d0%ba%d0%b0%d1%82%d1%8a%d0%ba.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/01/07/%d0%bf%d0%b5%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d1%87%d1%83%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d1%81-%d0%ba%d0%b0%d1%82%d1%8a%d0%ba.html
Паста със сос от пресни домати и печени ...
Пилешко с печени чушки на фурна
Патладжани със сос от печени чушки
Пилешко с печени чушки на фурна
Патладжани със сос от печени чушки
Няма коментари
Търсене