Постинг
12.01.2011 09:26 -
Хайвер от извара
Продукти: 500 гр. извара 100 мл. олио 100 гр. кромид лук 1-2 стръка копър червен пипер смлян черен пипер кимион сол на вкус Начин на приготвяне: Лукът и копърът се почистват, измиват и нарязват на ситно. Всички продукти се смесват и разбиват добре с миксер. Поднасят се в чиния или на хлебни филийки.r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/01/09/%d1%85%d0%b0%d0%b9%d0%b2%d0%b5%d1%80-%d0%be%d1%82-%d0%b8%d0%b7%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%b0.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/01/09/%d1%85%d0%b0%d0%b9%d0%b2%d0%b5%d1%80-%d0%be%d1%82-%d0%b8%d0%b7%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%b0.html
Няма коментари
Търсене