Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2011 09:26 - Дроб в йенска тенджера
Автор: kulinaria Категория: Рецепти   
Прочетен: 2152 Коментари: 0 Гласове:
0



Продукти: 1 кг. дроб (телешки, свински или пилешки) 1 глава кромид лук 300 гр. доматено пюре брашно вино дафинов лист черен пипер сол Начин на приготвяне: Дробът се запържва до леко зачервеняване, като предварително се овалва в брашно. След това се нарежда в йенска тенджера. Отделно се приготвя сос, като лукът се запържва с доматеното [...]r
r


Източник: http://gotvarstvo.net/2011/01/06/%d0%b4%d1%80%d0%be%d0%b1-%d0%b2-%d0%b9%d0%b5%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d1%82%d0%b5%d0%bd%d0%b4%d0%b6%d0%b5%d1%80%d0%b0.html


Тагове:   дроб,   йенска,   тенджера,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kulinaria
Категория: Рецепти
Прочетен: 3249861
Постинги: 1648
Коментари: 431
Гласове: 109
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930