Постинг
12.01.2011 09:26 -
Дроб в йенска тенджера
Продукти: 1 кг. дроб (телешки, свински или пилешки) 1 глава кромид лук 300 гр. доматено пюре брашно вино дафинов лист черен пипер сол Начин на приготвяне: Дробът се запържва до леко зачервеняване, като предварително се овалва в брашно. След това се нарежда в йенска тенджера. Отделно се приготвя сос, като лукът се запържва с доматеното [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/01/06/%d0%b4%d1%80%d0%be%d0%b1-%d0%b2-%d0%b9%d0%b5%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d1%82%d0%b5%d0%bd%d0%b4%d0%b6%d0%b5%d1%80%d0%b0.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/01/06/%d0%b4%d1%80%d0%be%d0%b1-%d0%b2-%d0%b9%d0%b5%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d1%82%d0%b5%d0%bd%d0%b4%d0%b6%d0%b5%d1%80%d0%b0.html
С гъши дроб и частни дарения към честни ...
ПРОЛЕТНО ПОЧИСТВАНЕ НА ЧЕРНИЯТ ДРОБ
Куркумата предпазва черния дроб от цироз...
ПРОЛЕТНО ПОЧИСТВАНЕ НА ЧЕРНИЯТ ДРОБ
Куркумата предпазва черния дроб от цироз...
Няма коментари
Търсене