Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2015 15:06 - Кой е по-опасен, руснаците или ислямистите ?
Автор: ssvetozar Категория: Политика   
Прочетен: 1075 Коментари: 2 Гласове:
-2

Последна промяна: 25.11.2015 15:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
По принцип, и едните  и другите са негодници. Като идеология са доста близки.
От една страна, Русия има много повече и по-опасни оръжия. 
Но има една разлика, която прави руснаците по-малко опасни.  Руснаците са страхливи негодници. Ако някой им се опре, както направи Турция, те подвиват опашка и отиват да скимтят в ъгъла :
 

Лавров: Русия няма намерение да воюва с Турция

„Ние не възнамеряваме да воюваме с Турция“, заяви Лавров пред журналисти.

По думите му, Русия не е променила „отношението си към турския народ“. „У нас възникват обаче въпроси относно действията на настоящото управление на Турция“, отбеляза руският външен министър.

Ислямистите, за разлика от руснаците са напълно откачени негодници, които не се страхуват и да убиват и да умират.  Така че те са по-опасни.







Гласувай:
2



1. vencivaleri1951 - Сложих ти плюс защото ме разсмя
25.11.2015 16:38
Ти си първият човек когото чувам да се произнесе за руснаците като страхлив народ.
Вероятно във вековете е имало подобни надежди, но всички надявали се на това са оставили кости в матушка Руссь. Я се опитай да изброиш завоевателите решили се да посегнат на суверенитета на Русия. Ще са повече от пръстите на ръцете ти , но съдбата им ще бъде една-бой и унижение. Я се опитай да преброиш часовите пояси на Русия, да проследиш промяната на климатичните пояси и ще установиш, че само екватор си нямат. И не защото не са могли да имат, но трудно се кърка в екваториалния пояс, и няма как и баня да затоплиш:)
Страхлив народ такава територия ще опази ли? И понеже сме българи ще ти припомня каква държава сме имали при някои царе, и какво е била руската държава тогава. Как сме и дали букви, Бог и какво става от нас, а как те развиват държавата си. Струва си върху това да помислиш когато се мъчиш да остроумничиш върху страна дала толкава много за световната цивилизация.
Колкото до изказването на Лавров. То е перфектно че Русия няма да воюва с Турция и , че няма промяна към турския народ. Има проблем единствено с турското правителство-избрано безапелационно от същия народ който Русия видите ли продължавала да се отнася дружески с него. Толкова страхливо се изказал Лавров, че не знам защо Ердоган почна изявлението си, че е за добросъседство, че не знаели чий е самолета....Чакай и генералски глави да хвърчат
Помни ми думата , от утре турците няма да смеят да си покажат носа на сирийска територия и ще забравят завинаги и за Крим и за турската диаспора в Сирия
цитирай
2. ssvetozar - Ами такива са фактите.
25.11.2015 16:54
Ако приемем руската версия( аз не и вярвам, разбира се ), че самолетът не е нарушавал границата, то тогава Турция е извършила агресивен акт спрямо т.н. "велика" Русия. А Русия не реагира симетрично. По каква причина ? Ако на някого му зашлевят плесница и той само промърмори нещо и се оттегли, какво ще си помислиш за такъв човек ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssvetozar
Категория: Политика
Прочетен: 771632
Постинги: 485
Коментари: 659
Гласове: 490
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031