Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2015 21:38 - Петата колона ни наказва празнично и в аванс за провала на Путин
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1755 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 03.05.2015 22:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image image                                                                            Празничните дни уж са „постни” откъм новини, но не и този път- зер Путин е навил гайките на Петата си колона и тя бърза да се отчете в навечерието на големия пропаганден провал на неговото шоу в Москва. За интригантите в държавата ни и техните руски кукловоди няма почивен ден в България.
image  Нормалните пълководци по време на война,когато видят,че не могат да отстоят определен град го обявяват за открит ,за да спасят хората и историческите ценности.Така са спасени Париж,Рим и редица европейски столици.А какво правят руснаците-блокирват Ленинград и хората/неевреи измират от глад и студ.Въпреки,че немците не са се натискали много да го превземат защото е трябвало да поемат в обратна посока, според сценария на Ротшилдови.Не са имали интерес.За сметка на хилядите умрели от глад и студ,такива като Жуков се обявиха за герои,а Ленинград град герой.На каква цена.Виждаме разликата между европееца и руснака.За руснака човешкият живот няма стойност.Така е и до днес.                                image image     Г. К. Жуков (с прожидью) с еврейскими дочерьми. Справа налево: Элла, Эра, Маша.Институт для юдейских невест.                                                       
Кметът на Стрелча Иван Евстатиев вдигна паметник на съветския маршал Жуков, който няма пряко отношение към „освобождението” на България от Червената армия, но в интервю за русофилския сайт KROSS кметът обяснява „хрумването” си с твърдението, че Жуков „ е най-грандиозният военноначалник в човешката цивилизация”.
image    Всеки командир праща в бой войниците със съзнанието че МОЖЕ да загинат, но не всеки е касапин,като Жуков, който ги използва нарочно като човешка вълна за разминиране. Невръстните воини на аятоласите караха своите фанатични младежи да го правят във войната с Ирак ( 19800- 88 г.), но те поне вярваха фанатично, че отиват като блажени на онзи свят , лично, а не пред картечниците на т.н. заградителни отряди, които са подкарвали червеноармейците в бой с картечни изстрели в гръб през цялата война. Доста голям процент от съветските загуби на бойното поле се дължат на собствените съветски куршуми и на пълководци, като Жуков, които пет пари не са давали за хвърляните в боя човешки маси.Точно това правят и с българските доброволци под знамената на Червената армия, които в много случаи са изпращани на съзнателна смърт от “братушките”, за да си разредят германците в телата им пушките и картечниците. Десантът на българските парашутисти над Скопие посред бял ден над укрепени немски позиции е точно такъв пример за нарочно унищожаване на елитна българска част по съветско нареждане- за наказание, че са били обучени от Вермахта ги избиват с ръцете на германците.                                                                                  
Същият нарича в интервюто СССР „ изключителна империя” . Всъщност Жуков е култов герой на режима на Путин в Русия и олицетворява тактиката противникът да бъде давен с кръвта на собствените войници в невиждани в историята мащаби.
image
Откриването на ЖуковНА СНИМКАТА ( ИЗПРАТЕНА ОТ ОЧЕВИДЕЦ): НА СТРАЖА ПРЕД СЪВЕТСКИЯ ГЕРБ В БЪЛГАРСКИЯ ГРАД СТРЕЛЧА
image
Попитан от генерал Айзенхауер ( на онзи парад на победата над Германия в Москва през юни 1945 г., който Путин се опитва да имитира тези дни), как е успял да разминира германската отбрана край Берлин, Жуков невъзмутимо му отговаря: „ просто пуснах пехотата”. Айзенхауер отбелязва, че му притъмняло , когато чул това. Но какво ти разбират американците от война – някакви си „бакали”, както презрително ги наричал Хитлер, ортакът на Сталин в разпалването на Втората световна война. Според Волен Сидеров, който се изказа ( този път) презрително по темата за бойните качества на американците през Втората световна война, американците повече си мислели как да не попадне Европа под властта на Сталин, отколкото да воюват с Германия ( ако беше така, България нямаше мълчаливо да бъде оставена на разпореждане на съветския диктатор).
image
Евстатиев, прочее, хвалейки се в интервюто, че бил готов за Гинес с рекордното строителство на паметници и бюстове, не си прави труда да уточни кои са точно щедрите дарители на парите за паметник на съветското величие.
image  Това  беше  
случай от живота на  Виталия Попова, - При Сталинград ние седем пилота аса, бяхме поканени на военен съвет. В землянка седи Жуков, който по това време е бил заместник на върховния главнокомандващ, секретар на Централния комитет Маленков, представители на военния съвет на генерали и тридесет души. Сталинград по това време е бе в катастрофално положение: нашите войски, отстъпвайки достигнаха бреговете на Волга. По това време дойде известната заповед №227 - ". Нито една крачка назад" Срещата започна с факта, че ни казаха: ". Вие сте много лоша война, така че врагът е до великата руска река" Известно е, че 70% от самолета бяха съборени в първия месец на войната, освен бяхме стара авиация. Тук Маленков предложи: "страхливците и паникьорите да бъдат застрелвани на място." Жуков хареса тази идея, той отиде до командира на нашия полк Василий Зайцев (и той е бил герой на Съветския съюз, но при Сталинград свалиха 19 германски самолети) и попита: "Колко сте пилотите му бяха застреляни?" Джеймс е бил изненадан: "Аз своите не мога да разтрелвам" , Жуков вбесен: "О, не знам как! Сега ще ви покажем "- произволно избра от настоящите четири служители, да ги изведат от землянка и без да се назовава причина заповяда на охраняващия го взвод да ги застреля ... (курсивът мой - AF) В този Линч ми толкова трудно акт до два месеца Не можех да ям, аз изядох един пържен лук, които аз подготвени момичетата в кухнята и мляко за пиене. След военния съвет, летяхме до последната капка гориво непрекъснато се рискува - приземяване в пустинята на неподготвени площадки.                                                                                                
В същия сайт още в заглавието се изразява съгласие с онези, които вчера протестираха срещу един етнос в София:
„София протестира срещу ромските своеволия „ възкликва русофилската медия, а в текста става ясно, че не цяла София, а шепа хора са били на протеста.

02 Май 2015
image
София /КРОСС/ Протест под мотото „Да спрем циганските своеволия” се проведе в градинката до сградата на Народното събрание. Граждани дойдоха, за да изкажат мнението си и да направят опит исканията им да бъде чути от обществото и политиците.”

Както се вижда, протестиращите са се побрали в една „градинка”, но от руския сайт обобщават в заглавието си, че ставало дума за „София”.
image   Не случайно, когато коментира поведението на маршал Георги Жуков след смъртта на Сталин, някогашният царски офицер Юрий Романович Лариков, пишещ под псевдонима В. Ушкуйник се кахъри:„Сталин, укрепил властта си с победата на армията, беше убит при отчаяния опит най-сетне да свали от себе си юдейските окови. Наближаващата всенародна беда роди своя Герой – маршал Жуков, който извърши своя главен подвиг. Новият бек – Берия – падна убит. Каганът Каганович заедно с всичките негови васали беше свален. Но отстраненият впоследствие от длъжността му „Георги Победоносец“ – маршал Жуков, умря, така и не разбрал своята основна мисия и затова не довел делото си до край. Той не посмя да вземе властта в ръцете си. Преди всичко той беше комунист, а след това – руснак. Ето защо семената и корените на юдеомасонството останаха в изобилие в руската земя…
По време на юнската операция от 1953 г. Жуков не спаси Русия. Той спаси само своята партия от диктатурата над нея от страна на еврейския каган – и то не напълно.“
                                                                                                                                                                                
Ако горните щрихи изглеждат дребни, а репликите ми дребнави (на фона на величието на един масов убиец на собствения си народ, като Жуков), то какво да кажем за русофилската атака срещу самата конституция по линия на светия синод? Не друг, а прононсираната маша на руската православна църква , пловдивският Николай, е инициаторът на решението на синода Симеон Сакскобургготски да бъде споменаван в литургиите като цар на българите. Което и направиха вчера синодалите в разрез основния закон на държавата.
image                    Светия свинод е едно от последните прогнили гнезда на умиращият си проруски режим в България.Св.синод награждава Борисов и почита Симеон в молитвите си.ЗА КАКВО? За какъв принос към християнството,Българската православна църква и българският народ? И за непосветените е ясно,че това се прави в УГОДА НА РУСИЯ, против българският народ.             image                                         
С едната си ръка църквата награждава с орден премиера Борисов, който се скара по телефона на служебния премиер Близнашки в защита на Русия от България миналото лято, а с другата си ръка дублира в проповедите си върховенството на президента като държавен глава с несъществуващото по конституция „достойнство” на Симеон като монарх в Република България.           image                                                                              НА СНИМКАТА: РЪКАТА НА РУСКАТА МАША, КОЯТО РАЗДАВА ОРДЕНИ И “ДОСТОЙНСТВА” ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРСКОТО ПРАВОСЛАВИЕ
Това е особен вид схизма – русофилска, интригантска и недостойна!
image
Какво ли още предстои да ни сервират за наказание за българското (уж) непослушание в оставащата седмица до провала на Путин на 9 май в Москва, за който ни отмъщават в аванс?

  image  
НА СНИМКАТА: ПУТИНОФИЛЪТ ДЯДО НИКОЛАЙ, КОЙТО СЕ КИЧИ С РОЛЕКСИ, В КОМПАНИЯТА НА ФАШИЗОИДА МАЛЕНО (ПЛОВДИВСКИ РОКЕР), КОЙТО СЕ КИЧИ СЪС СВАСТИКА ( голяма зад гърба му и малка на червената значка не ревера му) И С ПРИЯТЕЛСТВОТО СИ С ПЛОВДИВСКИЯ ВЛАДИКА                                         image                 Това, че СС (ДС?) на БПЦ отигра подадената му от Негово Преосвинщенство Николай топка по зададените от Кремъл инструкции не е учудващо.
Напротив, потвърждава това, което се знаеше отдавна – СС на БПЦ е поредната похитена от политико-олигархичната мафия институция.
Което пък автоматично я превръща в нелегитимна.Светия синод е само от ченгета, давали клетва за вярност към КГБ, какво може да се очаква от тях? Да изпълняват точно заръките на Кремъл да предизвикат ново разцепление на християните на монархисти и републиканци.
                                                                              image  http://ivo.bg/                                                                                                                                                 image                  >  Симеон на парада в Москва за 9 май?...като цар на българите                                                                                                                     image     I don"t drink with you until sanctions will be lifted!           



Гласувай:
2



1. nikikm - Този материал,
04.05.2015 20:07
най-вероятно има някаква стойност! Четох го до :"За руснака човешкият живот няма стойност.Така е и до днес. "
Това толкова не е вярно,толкова е тъпо,че спрях! Възмутен съм! Само преди не много време,писах да се прави разлика между народ и управляващ елит,визирайки всичко по целия свят,но особено Русия и Европа! Явно е минало незабелязано. Значи руснаците,които дават жертви,не ги е еня,че гинат руснаци или правящият елит не се съобразява с жертвите,преследвайки интересите си! Не е лошо да се помисли по въпроса,уважавам сайта ви и често съм тук и препубликувам ваши материали,но масово се игнорира,недоосмисля и злоупотребява с тези неща!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687709
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031