Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2016 13:39 - Сексуалното образование – инструмент за брутална подмяна на детското съзнание-да им ЕПМ гейска
Автор: koshava Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1218 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

от Евелина Азаева в Избор на редактора · 21/05/2016 · 10:34

 

image

imageЕвелина Азаева е журналист и кореспондент на в. „Комсомолская правда“ в Канада. В една от своите кореспонденции, като пряк свидетел и участник в събитията, тя разказва за нововъведената учебна програма по Сексуално образование в провинцията Онтарио, срещу която се надига цялата общественост. Следва родителска стачка, по време на която 35 000 деца не отиват на училище. Причината – т.нар. сексуална програма не просто развращава децата, достигайки потресаващи порнографски измерения и обучение в орален секс и хомосексуалност, но и внушава на децата от 4 до 13-годишна възраст, че понятието „пол“, „майка“, „баща“ не съществуват. Битката на родителите започва през лятото на 2015 г. и продължава до днес. Въпреки техните протести, програмата е въведена принудително в училище.

 

 

Всичко започна лятото на 2014, когато премиер-министър на канадската провинция Онтарио стана Катлийн Уин – лесбийка. Тя почти веднага обяви, че от септември 2015 г. в началните училища, където се обучават деца от 4 до 13-годишна възраст, влиза нова програма за сексуално образование.

До средата на зимата правителството упорито не показваше на родителите тази програма, но след това, явно за да успокои притеснените жители на Онтарио, все пак я публикува.

Да се ​​каже, че населението е преживяло шок, все едно нищо не сме казали. На първокласниците, а това са шестгодишни деца, възнамеряват да обясняват в час какво е „пенис“, „вагина“, „вулва“ и „съгласие за секс“. На осемгодишните ще говорят за хомосексуализма, при това в положителна светлина. Те ще бъдат посвещавани и в  „теорията за половете“, според която половете не са два, даже не са и три, а ако ти имаш един или друг полов орган, това не означава, че ти си момче или момиче. Ти може да си, например, „интерсексуален“. (Какво е това, изглежда знаят само в Министерството на образованието на Онтарио).

На децата от 9 до 13 години ще бъде обяснявано какво е анален секс, орален секс, анална течност, как хомосексуалистите разменят ласки помежду си, а също и мастурбацията като „приятен начин да опознаят тялото си“. Няколко години преди това на сайта на управлението на училищата в Торонто за децата бяха публикувани връзки към сайтове за хомосексуалисти, транссексуални и секс съвети, като например как се използват зеленчуци за секс, защото това е, отново, „по-добър начин за опознаване на тялото“. На децата в шести клас ще се говори за вредата от „стереотипите“.

image

Презентацията на новата учебна програма по сексуално образование

 

 

В интернет в допълнение към секспрограмата се появи видео с инструкции за учителите как да отговарят на предполагаемите въпроси, които ще им задават децата. Около пет 9-10 годишни деца, които изобразяват клас, слушат това, което казва учителят, изчервяват се, кикотят се, закривайки устата си с ръце… и не задават въпроси. Видно е, че се стесняват. Така че учителят разгръща лист хартия и чете въпрос, написан неизвестно от кого. „Какво е blow job?“ – пита учителят (това е орален секс на много мръсен жаргон, който дори не се употребява от всички възрастни – бел.ред.) И отговаря: „Така на жаргон се казва, когато някой поеме член в устата си. Но това трябва да става само с негово съгласие.“ Или друг въпрос: „Може би искате да знаете как гейовете се галят един друг? Те могат да го правят с устни си, с ръце, както и с всяка част на тялото си, за да си доставят удоволствие един на друг“.

Във видеото учителите не спират да говорят за удоволствието от секса: „Какво е усещането при оргазъм? Благодаря ви за този въпрос!“ сияе учителката и започва да разказва за усещанията… На въпрос за аборта заявява: „Някои религиозни хора казват, че абортът е опасно нещо… Това не е вярно. В Канада абортите се извършват в чисти условия от лекари-професионалисти и рискът от усложнения е минимален“.

Правителството на Онтарио се опитва да обясни своите намерения със загриженост за деца: иска да се намали нивото на забременявания сред тийнейджърките, да се обясни на децата, че не трябва да убеждаваш някого да прави секс без негово съгласие, че не може да се обиждат на базата на сексуална ориентация и т.н.

imageНо родителите трудно могат да бъдат подведени. Жители на Торонто създадоха във Фейсбук група за борба с новото „сексуално образование“. В края на февруари 2015, в най-големия студ, мултиетническата общност на Торонто в лицето на 800 активисти застана пред сградата на парламента в Онтарио – протестиращите настояваха властите да се откажат от новата секспрограма в образованието. Към протеста на родителите се присъединиха депутати, общественици, а инициативата на Катлийн Уин беше разкритикувана и в пресата.

Въпреки протестите на родителите, министър-председателят Катлийн Уин, която навремето, имайки три деца, се е развела със съпруга си и е довела при тях своята партньорка-лесбийка, заяви, че всички протестиращи са хомофоби.

image

Премиерът на Онтарио Катлийн Уин (вляво) със своята сексуална партньорка на гей парад

 

През април 2015 се състоя втори митниг, на който вече се събраха над 5000 души. Хората дойдоха организирано от всички краища на Онтарио. Имаше англосаксонци, индийци, руснаци, гърци, китайци, имигранти от Африка… Най-организирани от всички, разбира се, бяха мюсюлманите. „Нашият дом е в пламъци!“ – така се изрази техният лидер.

Аз бях сред руските емигранти, носещи плакат „Либерали от Онтарио! Педофилите ще гласуват за вас, родителите – не!“ (премиер-министърката Kатлийн Уин е лидер на Либералната партия в Онтарио). Дадох интервю за местния вестник „Торонто Стар“ и говорих за това, че емигрантите, идвайки в Канада, я смятат за християнска държава с твърди морални устои, а сега за децата просто не е безопасно да ходят на училище. Слушайки за секс в класната стая, гледайки илюстративен материал, 11-13-годишните могат спокойно да изнасилят 8-годишно, учещо в същото училище, в тоалетната… Някои от нашите сънародници дори решиха да се върнат у дома, не виждайки бъдеще за децата си в този Содом и Гомор.

image

Протестен митинг на родители в Торонто срещу новата програма по сексуално образование

 

Всичко това се случваше на фона на делото срещу бившия заместник-министър на образованието на Онтарио, професор Бенджамин Левин, който вече е признат за виновен за създаване на детска порнография и за това, че е консултирал майки как да правят секс с децата си. Когато през 2009 г. Левин беше зам.-министър на образованието, министър беше същата Катлийн Уин, настоящ премиер на Онтарио и инициатор на „сексобразованието“. Както пише Левин в един от документите, новата програма за сексуално образование е била „приоритет“ за двамата. Те се опитаха тихомълком да я въведат през 2010 г., но християнските организации вдигнаха много шум, родителите бяха възмутени и не позволиха планът да се осъществи. През 2013 г. полицията, разследвайки международна мрежа от педофили, откри сред тях Бен Левин. Всеки ден той е посещавал сайтове за инцест (кръвосмешение) и e разказвал как той и съпругата му са правили секс с трите си дъщери, съветвал е майките как да развращават дъщерите си, да ги насилват и да ги „предоставят“ на своите съжители. „Беше страхотно!“ – пише Левин  по времето, когато е „използвал“ (по неговите думи) дъщерите си. Той изразява надежда, че те, вече пораснали, ще му предоставят за секс-утеха и внуците му…

image

Бившият заместник-министър на образованието д-р Бенджамин Левин (вляво), който беше арестуван през 2013 г. за разпространение на детска порнография, на традиционния гей-парад в Торонто заедно с лидера на либералите Джъстин Трюдо (сега премиер на Канада) и с премиера на Онтарио Катлийн Уин

 

Родителите от Онтарио не без основание, както се вижда, предполагат, че новата програма за сексобразование е създадена от този педофил. До дни той ще бъде осъден и  вкаран в затвора, но делото му, оказва се, е живо и побеждава.

Миналата седмица (май 2015) родителите направиха последен опит да се доберат до Катлийн Уин. Група от активисти се срещна с нея, но им беше заявено, че премиерът няма да отстъпи от своя план.

Така се стигна до стачката. От 4 до 11 май 2015 родителите от Онтарио, които  не са съгласни със сексобразованието, не водиха децата си на училище. Това, разбира се, е трудно. Работещите родители, особено самотните, няма къде да оставят децата и е трудно да плащат сметките си, ако пропуснат една седмица на работа. Дори могат да изгубят работата си… Но хората решиха да пожертват много, излагат се на риск и не възнамеряват да отстъпват.

В първия ден на стачката, в понеделник, в училищата в Торонто не дойдоха 35 000 деца. А правителството, видимо уплашено, че няма да успее да влее в детските глави „сладката отрова“, се разбърза: родители разказват, че новата „секспросвета“ стартира в училищата още сега, без да се чака септември. (Разбираемо е – през септември стачките ще бъдат още по-масови и няма да има кого да учат)

image

Премиерът на канадската провинция Онтарио Катлийн Уин (в синята рокля) със своята интимна партньорка и симпатизанти

 

Междувременно канадският сайт www.Lifenews.ca

публикува откровенията на една лесбийка-учител от Онтарио. По време на конференция тя просвещава свои единомишленици как да популяризират в детските градини идеята, че хомосексуалните семейства са равни на традиционните. Тя разказа как е започнала да обучава деца в предучилищна възраст и че това било „най-хубавото нещо“. Чела им една книга, където принцът се омъжва за принц. И когато едно момче казало: „Това не може да бъде! И двете са момчетата!“, тя отговорила: „Възможно е. Тук, на страница 12, това е описано“. Детето казало: „Това книга. Това не е реалният живот „. А учителката отговорила, че тя е жена, и е женена за жена … „В класа настъпи тишина“. И тогава учителката казала: „Искате ли да ви разкажа как прекарваме времето с децата си?“. Децата казали, че искат. И тогава педагожката започнала да разказва как люлеят децата в люлката, играят си, гъделичкат ги, водят ги в сладкарница и т.н. „Нима това е различно от вашите семейства?“ – попитала тя. И децата казали, че не е различно… а момчето, което първоначално протестирало, след разказа казало: „Да, вие сте семейство“.

imageУчителката донесла в клас снимка на своето лесбийско семейство и сега тя винаги стои там… Тя така просвещавала децата, че когато в пети клас дошло ново дете и научавайки, че учителката е лесбийка, казало, че му се гади от това, всички деца го гледали осъдително, а на едно от момичетата дори му се насълзили очите от обидата…

 

За това, че в училищата вече са започнали да учат „това-онова“, пред „Комсомолская правда“ разказва и една руска майка. По закон родителите все още имат право да вземат децата от такива уроци и тя отишла да вземе своето. „Вместо нашият добър директор ме посрещна някакъв дядка с мазен поглед. Попита ме защо взимам 11-годишния си син. Отговорих, че му е още рано да знае тези неща. „Не, – каза той. – Децата трябва да се учат на това от 3-годишна възраст“. Майката прибрала сина си, но съучениците след това му разказали, че са гледали филм за „пуситата“, после гледали кадри от раждане и „това било толкова отвратително и срамно, че едно от момчетата дори се скрило под масата“.

 

Друга майка разказа как учителят в класната стая с червило на устните попитал децата: „Знаете ли, че има презервативи с шоколадов вкус? Много са вкусни.“

Срещу новото сексобразование протестират активно християнските организации в Канада, които първи започнаха борбата и я оглавиха. Католиците вече писаха до папата, търсейки защита за провинцията от експериментите върху децата. Но християните в Канада, както и навсякъде по света, сега са в беда. Няма гаранция, че думите на папата, ако прозвучат, ще повлияят на някого…

image

Протест на родители в Онтарио

 

В адвокатските асоциации в Канада вече не се приемат випускници от Юридическия факултет на знаменития Християнски университет. Правата на сексуалните малцинства са значително повече от правата на вярващите. В Канада не можеш да откажеш услуга на гей или лесбийка, дори ако религията ти забранява да направиш нещо за тях. (В САЩ наскоро със 135 хиляди долара беше глобена семейна двойка сладкари, които отказаха да направят сватбена торта на лесбийки).

 

Между другото, неотдавна в Белвил, един от градовете на Онтарио, родителите бяха възмутени от разпространението на плакати, в които децата се призовават да не използват в речта си думите „майка“ и „баща“, „съпруг“ и „съпруга“, а да ги наричат ​​“родители“ „опекуни“, „партньори“, „съпрузи“. Предлага се отказ от обръщенията „госпожица“ и „госпожа“ към учителките, а вместо това да ги наричат по име. И всичко, защото това е gender inclusive language„език, напомнящ за половите различия“.

В плакатите стигат до там, че предлагат думата „policeman“ (полицай) да се замени с „police officer, за да не се произнася думата „man“ (мъж). „Chairman“ (председател) също не трябва да се  употребява, вместо това – „chair-person“. Не мъж, а някакво лице, което управлява…

 

imageИ знаете ли защо е всичко това? Създателите на плаката обясняват – защото половата принадлежност е „вътрешно осъзнаване като мъж или жена“, което „може да бъде в противоречие с твоя физически пол, който се определя от хромозомите.“

Със сигурност ще ви уведомим какъв е изходът от борбата на хиляди канадски родителите за това децата им да си останат момчета и момичета, а те самите – майки и бащи, съпрузи и съпруги.


*Въпреки протестите на родителите, учебната програма по сексуално образование е въведена в адаптиран и „разводнен“ вид от премиера на Онтарио Катлийн Уин за настоящата учебна 2015-2016 година. Резултатът – стотици родители не пускат децата си на училище и посещаемостта намалява видимо. Протестите продължават през цялата учебна година и до днес. Правителтвото на Онтарио обаче е категорично и отказва да се съобрази с общественото мнение. В канадската преса има множество материали по случая и въпреки огромния спад в рейтинга на Катлийн Уин, нейната сексуална програма се реализира в училищата на Онтарио. (бел.ред.)

Официалният линк към учебната програма по Сексуално образование: https://www.ontario.ca/page/sex-education-ontario

Превод: Цеца Христова / Memoria de futuro

Източник: Комсомолская правда

www.memoriabg.com/2016/05/21/sex-edukation-brutalna-podmiana-detskoto-saznanie/



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1747027
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031