Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2014 15:15 - Приказка за загубеното (за изгубването) на времето. Изместване на реалностите.
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 2406 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

РАЗГОВОР С ЛУЦИФЕР Част XXXII (32)

 

Приказка за загубеното (за изгубването) на времето. Изместване на реалностите.

 

                        Прието от СЕлена

 

         Как можеш ти да коментираш следната информация: на Земята в резултат от действието на някои цивилизации е станало прекъсване на лъча на времето, което е повлякло след себе си уплътняване на завесата, ожесточило е кармата, довело е до загуба на памет за миналите въплъщения, до загуба на връзка с висшите аспекти на хората.

         Лъчът на времето – това е нещото, което свързва различните реалности, творими от теб. Нещо такова като нишката и гердана. Спомняш ли си, аз ти бях говорил, че това време – това е просто нещо като отбелязка (белязка, бележка) отличаваща (различаваща) един миг от друг, едно събитие от друго, една реалност от друга. По този начин по координатите на лъча на времето може да се определи пространственото разположение на всяка една реалност и да се пътешества по лъча на времето в различните реалности.

 

         Наистина ли е имало прекъсване на лъча на времето?

         Имаше негово изкривяване. Нещо такова, като че ли все едно лъчът за секунда се изключва, а когато вече се включва – реалностите на гердана са се преместили и са се събрали в същия този гердан, но не така както са били преди това.

 

         Това какво е повлякло след себе си? (Какви са били последствията от това?)

         Изместване на времето. По-рано заедно, редом, с „гердана” на твоята реалност е бил и „герданът” на твоя изминал живот и „герданът” на реалността на твоя бъдещ живот. След прекъсването порядъка се е нарушил. Затова вие не си спомняте своите въплъщения и не можете да погледнете в своето бъдеще.

 

         А какви са сега герданите-реалности с гердана на моята реалност?

         Твоите паралелни проживявания (животи). Много е сложно да се обясни многомерността с линейни понятия. Но ти си представи пространствено-времевия континуум под формата на бисерно колие, в което във всяко едно негово възелче съществуват по три по-малки герданчета, това което вие наричате минало, настояще и бъдеще. Възелчетата са толкова, колкото са и твоите мерности (толкова, колкото мерности имаш ти). По този начин на твоето пространствено-времево „колие” съществуват многобройни тримерни възелчета герданчета. При това лъчът на времето също така се утроява и може да свързва всички твои герданчета на твоите минали въплъщения, всички герданчета на твоите текущи (сегашни) въплъщения, и всички герданчета на твоите бъдещи въплъщения. Това обаче всъщност е един и същи лъч, този същият лъч, по който ти можеш да пътешестваш в различните точки на пространствено-времевия континуум. Но това си е твоето лично „колие”. Такова колие съществува във всеки един от вас, и всичките те са също така взаимно свързани и се преплитат в един най-сложен модел (рисунка) на общо „колие” от формирането на вашите реалности, които се пресичат, и се докосват (преплитат) или не се докосват. По такъв начин лъчът на времето представлява нещо подобно на многожилен проводник, свързваща нишка на всички възможни съществуващи реалности. Но в един миг (момент) лъчът изчезна, и когато се възстанови, то герданите (колиетата) вече се бяха объркали (преплели) и не всички застанаха на първоначалните си места.

 

         И това как повлия на завесата?

         Вие възприемате завесата като някакъв екран, който някой ви е поставил на вас с някаква определена цел. Различните реалности се различават една от друга с различни показатели, в това число и с плътността си. Ако ти не можеш да проникнеш в камъка, то ти нали няма да започнеш да говориш, че между вас е поставена завеса. Просто вие сте различни плътности, вашите реалности когато се докосват (срещат се) имат различни характеристики, не съвсем съвместими. Затова и когато е станало изместването на реалностите, то просто редом (заедно ) с вашите реалности са се оказали и тези, които за вас са недостъпни, не са видими, дотолкова са по-малко плътни, че обикновено проникване или протичане е било невъзможно. И това е създало във вашето възприятие илюзията за завеса поставена от някой си.

         Не може да се казва, че уплътняването на завесата, така както вие наричате това, е довело до ожесточаване на кармата. Просто вие сте изгубили връзката с времената, и не сте можели да виждате причинно-следствените връзки. Ако вие си спомняхте в текущия живот, своя минал живот, то бихте разбирали следствията и причините за случващите се в сегашната ви реалност събития. И това на вас не би ви се струвало въобще, че това което преживявате е някакво наказание за грехове. При това, вие бихте виждали и последствията от всичките си свои мисли и постъпки, дотолкова, доколкото и вашата формираща се реалност на вашето текущо бъдеще би била открита (отворена) за вас, и вие самите бихте могли да коригирате своето поведение, разбирайки и реално виждайки (наблюдавайки), какво влачи (какви са последствията) то след себе си. Помните ли, вие имате един такъв израз: разпаднала се е връзката с времената. Това е пророческо видение (виждане).

         Нещо повече, вие бихте могли да пътешествате по лъча на времето и да променяте своето минало, ако виждате (тъй като бихте виждали) в настоящето ненужните ви за вас следствия, и по този начин бихте променяли едновременно и своето минало, и своето настояще, и своето бъдеще, и да ги творите като единен конгломерат, като едино пространство, получавайки по този начин далеч по-разширен и множествен опит в развитието си, и проявявайки себе си като творец на своя опит. А в резултат на прекъсването на лъча на времето всичко това се е трансформирало в понятието карма, дотолкова доколкото на вас ви е било твърде трудно да обясните последствията на вашите постъпки, защото вие не сте ги възприемали. И това е нещото, което е родило вашите религии, опитите да бъдат внедрени във вас забрани за определени действия, които биха навредили дори на вас самите, били са въведени понятията ад и рай, понятията за грях и наказание. А изначално всичко е било далеч по-просто и последователно.

 

         Във връзка с какво е станало прекъсването на лъча на времето? Това нечия съзнателна намеса ли е била или е следствие на нечии необмислени постъпки?    

         И едното, и другото. Боговете, творящи програмите и взаимодействията на вашите реалности, са експериментирали с времето. Времето съществува, но не във всички части на мирозданието. Има светове, където всички реалности съществуват едновременно и многомерността е буквална и едновременна. А има и реалности, където не съществуват измерения (мерности). А има и дори, и статично съществуване, което преминава развитие по съвсем други параметри, по параметрите на постоянността, на непоколебимостта. Има светове, които през цялото време се променят и предишните параметри не се съхраняват, тоест предишните параметри се включват в модела (рисунъка) на текущите, все едно като наслояване (наслагване) на едно и също нещо (едно върху друго). На мен ми е трудно да ти го обясня. Има множество варианти на формирането на пространствата. Пространствено-времевото е едно от тях.

         Боговете творящи вашата част от реалността са въвели временен параметър за повишаване на вариантността, за многообразие. Представяш ли си възможността едновременно да съществуваш в своето множество на самата себе си, в множеството на всички твои версии на себе си и своята реалност? Това повишава количеството на получените опити и увеличава изборът. Но формирайки програмите на реалността те допуснаха (направиха) грешка. И това доведе до прекъсване на лъча на времето.

 

         Боговете, творящи нашата реалност? Кои са тези Богове? Нима това не си бил ти?

         Не, не. Аз ако може така да се каже – бях по скоро автор на идеята, „изобретател”, имащ „патент на изобретението”. По нататък, самото изобретение се внедрява от специалисти. Има множество структури в мирозданието, с които вие все още не сте запознати.

 

         Това пазителите на времето ли са?

 

         Тези, които вие наричате пазители на времето – те са си именно и точно пазители, а тези, за които аз ви говоря, казвайки го на ваш език, са тези същности, които осъществяват техническо обслужване на системите, поддържат ги в работоспособно състояние. Но има също така и конструктори на времето, тези които създават времевите програми и времевите взаимовръзки. 

 

         Значи Яхве няма никакво отношения към прекъсването на лъча на времето?

         Всички ние имаме отношение към това, дотолкова, доколкото всички ние – сме участници в този експеримент, в експеримента на дуалността. Всеки един в този експеримент си има свои функции, нещо от рода на своя специализация. Яхве с неговата команда са започнали своите нива на сътворение на своето си ниво, те сътворяваха социалните взаимовръзки, на мен ми е изключително трудно да подбирам думи. Те са достигнали до ниво, където вече са съществували планетарни взаимодействия и са отговаряли за заселването на Планетите, за посяването (за засяването) (със същности). Така както градинарят идва на отделеният му (си) участък и го засява с бъдещия урожай.

 

         Но защо някакви си програмисти на времето са експериментирали с лъча на времето?

         Това беше чисто нов експеримент. Те изпробваха различни варианти и съчетания. Те се опитваха да създадат дублиращи системи. Това е нещо подобно на това, както и при вас когато се строи път, то движението се запуска по някакъв дублиращ такъв. Точно и това е било нещо като запуск по дублиращ път. Само дето, когато времето се върна върху „основния път”, стана изместване на реалностите.

 

         Как ти ще коментираш такава информация: прекъсването на лъча на времето е бил оркестриран непосредствено на Земята от различни групировки на самите земляни и пришълци, преследващи съвършено различни цели във всеки един отделен случай. Някъде това е бил неуспешен експеримент в клонирането на различните клонове (разклонения) на реалността. Някъде – резултат от военни действия. Някъде, съвкупност или последствия от последните две.

         Няма такива групировки на земята, които биха могли да влияят на времевия континиум. Това е творческа задача, достъпна, ако мога така да се изразя, единствено на тези, които умеят да творят реалности, да произвеждат програми за реалности. Същото това се отнася и за пришълците. Има програма за формиране на връзка на реалностите, позволяваща преместване между (по) тях. Може да се възползвате от тази програма. Но допуск до формирането на дадена програма имат твърде ограничен брой същности.

 

         Във всяка една програма може да бъде внедрен вирус.

         Да, но за това пък си има вирусолози, които също така следят за правилността на функционирането на програмата.

 

         Добре, а такова твърдение: понижавайки нивото си на осъзнатост, човекът е загубил възможността си да структурира своята реалност така, както това е било възможно по-рано, властта на съзнанието му над ефира и материята постепенно се е смъкнала до нула, или по-точно програмите, позволяващи да се влияе на квантовата супа са били изключени, загубени са били кодовете за достъп към управлението на матрицата (преди с мисълта си е можело да се строят пирамиди – да не говоря за цели планети). Самата енергия на времето и качеството на реалността са се променили.  

         Властта на съзнанието ви над ефира и материята във вас никой не я е отменил, това си е ваше изначално боготворящо качество, вие сте създадени по образ и подобие на Бога Творящия. Но във връзка с прекъсването на лъча на времето и изместването на реалностите, вие сте престанали да виждате с очите си причинно-следствените връзки, причините и следствията от вашите творения, от вашите постъпки и мисли, и на вас ви е започнало да ви се струва, че всичко става случайно и хаотично. И така и вашето мисълтворчество е започнало да работи хаотично. Програмите за достъп към формиране на квантова реалност са заложени във вас, във вашите ДНК и се отварят (откриват) в зависимост от степента на вашето развитие. Но загубвайки връзка с времето, вие сте забравили божествения си произход, вие сте загубили вярата си в своите творящи възможности. Вие и сега можете да строите със своите мисли пирамиди и всякакви други съоръжения, но вие толкова отдавна не сте правили това, говорим за много хилядолетия, че тези практики вие вече сте ги загубили, и вашата вяра във вашите способности на творци е вече нарушена за всичко това.

 

         Между другото, за пирамидите. Коментирай, моля те, такова твърдение: веригата от пирамиди поддържа зомбиращо поле и тези разломи (загуби –става въпрос за хората - бел на пр.) в това число се поддържат и от тях. Макар и самите пирамиди изначално да не са били такива.  

         При вас има множество портали за връзка с другите реалности, с другите части на пространствено-времевия континиум. Пирамидите – това са част от тези портали. Когато „колието” на пространствено-времевия континиум е било събрано в последователен вариант, вие през тези портали сте можели да пътешествате в съседните реалности. Сега, когато последователността е загубена, към пирамидите са били някак си присъединени входове в реалности, които са много малко съвместими с вашите. Затова и пирамидите не поддържат никакво зомбиращо поле, те просто не могат да бъдат използвани напълно по предназначение от вас. Ако „монтажът” на пространствено-времевия континиум ще си се съхранява в този си вариант, вие ще можете да се възползвате от пирамидите, от тези портали, единствено тогава, когато дорастете до съответстващото ниво на тези реалности, в които сега имат вход чрез пирамидите.

 

         Тоест може да се каже, че върви работа по възстановяване на последователността на пространствено-времевия континиум, на монтажа му в първоначалното му състояние?

         Виждаш ли, да се събира вече в първоначалното му състояние – просто няма вече смисъл. Всичко е опит, затова и опита на прекъсването на лъча на времето, и на изместването на реалностите също така дава уникален опит за взаимодействието на различаващите се реалности. Затова аз бих казал, че върви изучаване на този пространствено-времеви континуум, който сега съществува, изучаване на неговите предимства. Паралелно се създава структура на нов пространствено-времеви континуум. Част от вас имат шанс да попаднат на тези нови модели. Казвайки това с езика на този образ, който аз ти дадох, с изучаването на пространствено-времевия модел на съществуващото „колие” на времето, се проявяват най-хармонични участъци и въз основа на това се формира нов невиждан по-рано модел на ново „колие на времето”.

 

         Ти каза, че за някои от нас има шанс да попаднат в този модел. Изясни се моля те. Кой точно има шанс и как може това да се случи?

         Тези от вас, които са готови да експериментират, да се впускат в изследвания, които са готови за непредсказуемостта, те могат да се възползват от тази възможност. Това е същото нещо все едно, че изследваш нова непозната местност. Достатъчно е да изразиш своето желание за това и вие ще бъдете чути.

 

         Аз си мислех, че цялото човечество се планира да бъде преместено в този нов модел, когато той бъде доизграден.  

         Няма крайни варианти на развитие на някакъв си модел на нещо си. Всичко се развива. Що се отнася за цялото човечество – то има такива варианти, но за това е необходимо вашето съгласие. Но доколкото вашата основна част си продължава да си остава неосъзната част, то едва ли това ще е възможно, а без вашето съгласие това не може да бъде направено. Ти защо си мислиш, че толкова много и дълго се точи (се задържа) прехода в четвъртото ви измерение? Специалистите по реалностите отдавна можеха да пренесат цялото човечество в новия модел, това, което вие наричате Малдена. Но самите вие не желаете това, или по-скоро мнозинството от вас не осъзнава, че то само може да избира това движение напред.

 

         На нас ни казват, че ние не можем да преминем, защото нашите вибрации са по-ниски от това измерение. Ти ми казваш по-рано, че ние не можем да преминем, защото не вярваме в тази реалност и не можем да завършим нейното творение, за да стане тя устойчива.

         Точно така е, всичко това си има своето място, и едното, и второто, и третото. Но е важен импулсът, тласъкът. Ако всички вие се бяхте съгласили, на вас биха ви помогнали да си повишите вибрациите и да повярвате във вашето могъщество. Между другото по-скоро те на вас и сега ви помагат в това. Но вашата вяра е недостатъчна.

 

         Защо да не може да се преведат хората през правилното взаимодействие на реалностите, тоест те да могат да видят причините и следствията на своите постъпки, нещо такова да се получи, че все едно да им бъде възстановена връзката със съвместимите гердани на реалностите им?    

         Това се прави и много от вас ги превеждат по тези пътища на лъча на времето. Затова и много от вас започват да си спомнят своите минали въплъщения, виждат и чувстват бъдещото пространство. Но това правят само единици, тези, които са заявили желание за това. Останалата част или не вярва, или не знае за това, или се бои (страхува се) или всичко това взето заедно. Доколкото реалностите са се смесили хаотично, то всеки един ще се наложи практически да бъде превеждан по отделна траектория, представяйки си вида на траекторията на цялото човечество. Но за това са необходими значителни енергийни разходи (загуби). А ако се вземе и под внимание вашето нежелание да направите това, то този път се оказва не толкова целесъобразен. Макар че за тези, които пожелаят да направят това, винаги има такава възможност. Това обаче няма да бъде едновременен процес, свръзките (връзките) са изключително много. Това ще напомня на размотаване (разплитане) на смесили се милиарди омотани (заплетени, завързани) нишки.

 

         Това може и да е сложно, но това ще възстанови предишната структура на пространствено-времевия континуум.  

         Не, не, това едва ли ще се получи, дотолкова доколкото вие вече сте се изменили за този период и сте сътворили множество други реалности. Тоест самото „колие” никога няма да бъде такова (същото). Освен това, всеки един опит си е просто опит, ако от него се извличат уроци и нови варианти на развитие. Такъв опит е безценен. Представи си че на цялата Планета за година е изгаснало (пропаднало, изчезнало) електричеството. Какво ще стане? Хората ще оживеят и ще намерят алтернативни източници на енергия. И ще започне нова ера на развитие. А ако това се случи за хиляда години, вие самите ще започнете да произвеждате електричество и да управлявате енергията. Дали ще поискате после да се върнете в предишният си модел на развитие, към вашите най-елементарни способи за използване на енергията?

 

         Добре, давай тогава следващото твърдение: с течение на времето завесата е станала очевидна за далечните светове. И много от тях дори са приключили своите интереси тук, поставили са кръст на тази платформа, тъй като работата на нея е ставала все по енергийно губеща, не безопасна, непредсказуема. Освен това, много от звездните души са заседнали в матрицата, попадайки в забвение. Експериментът наистина е излязъл от контрола на местните програмисти, и да се върне в необходимото си (първоначалното си) русло – се оказва далеч не прост процес, в който на наблюдателите им се налага да се въплъщават тук за предаване на данни от епицентъра на събитията. С други думи, да се разбере, какво става именно тук и сега, гледайки (наблюдавайки) нещата „отгоре” става (е) невъзможно, необходимо е да се гмурка в дълбокото ( в дълбочината на) проблемите, това което и много са направили (и сега понякога и съжаляват за това).

         Всичко това има място. За да се разберат взаимовръзките на изместилите се реалности много висши същества и същности са се въплътявали в различните реалности, за да разберат тези взаимни връзки отвътре. Нещо като това, когато вашите астронавти осъществяват стиковка (скачване) на корабите отвътре от кораба. Някои от тези доброволци наистина заседнаха в плътната реалност и не могат да намерят шлюзовите изходи. Затова и беше създадена система за съпровождане на такива доброволци. И като нейно развитие беше създадена учителската система. Мнозинството от вас, от тези, които се движат в четвърто измерение и сериозно постигат езотерични знания – са точно тези самите доброволци изследователи. Много от вас чувстват своята несъвместимост с този свят.

 

         Следващото твърдение: прекъсването на лъча на времето е дало възможност на паразитиращите цивилизации да внедрят вредоносни програми, работещи и до ден днешен. Човекът дори е престанал да вижда тези, които днес на нас са ни известни под множество от названия – рептили, сиви, анунаки. Те са си останали в друго измерение, в което нашият мозък, в това си зомбирано състояние, в което се намира сега, не може да ги възприема (да ги вижда).  

         Ние вече говорихме за това. Всяка една цивилизация приемаща участие в експеримента на дуалността има право на избор в творенето и своите детайли, ако тези действия не предизвикват протест от страна на тези, на които те въздействат. Паразитизмът – това е една от формите на съществуване, вие също я преминавате, вие паразитирате върху природата, върху растителното и частично, върху животинското царства. Затова и също така може и да се каже, че прекъсването на лъча на времето ви е дал и на вас възможност да спрете вредоносните програми за паразитиране върху природата и вредоносните програми за войните.

         Що се отнася до виждането, то всеки може да вижда в достъпния за него диапазон. По рано човекът е можел да вижда паралелните светове и това е отразено във вашите легенди и митове за малките народи (елфи, гномове и други същности). Сега тези светове са се преместили на други части от „колието на времето”. И вие не може да ги видите, защото вие сте някак си твърде далеч един от друг, и във вас няма съвместна (съвместима) реалност, няма съприкосновение на „герданите”. За да попаднете там на вас ви е необходимо да извършите многомерен преход в тази реалност по лъча на времето. Някои успяват да направят това в съня си.

 

         Що се касае до анунаките и сивите, то те също така в техният си съществуващ вид пътешестват към вас по лъчите на времето от другите гердани-реалности. Те, в този смисъл, са усвоили техниката на преместване, но те не афишират себе си. Представители на цивилизацията на Сивите много от хората са ги виждали. Що се отнася до анунаките, то на тях им е доста трудно да съществуват в плътността на вашия свят, затова и те предпочитат някак си само да наблюдават от съседните реалности, от тези, които сега съседстват с вас и са достъпни за техни посещения.  

 

         Следващото твърдение: единствено в сънищата си, в медитациите и под хипноза на нас ни позволяват да проникнем зад матричната завеса. Повишили са се самите ритми на мозъка на човека, тета състоянието е започнало да става сложно осъществимо без определени манипулации, увеличило се е необходимото количество време за сън, била е препрограмирана (презашита) хормоналната система, което и е довело до допълнително падение (упадък) на съзнанието, загуба на памет и духовност, взрив на материалността.  

         Ако заедно, редом, с вашата реалност се намираха последователните реалности, то за вас тогава не биха ви били необходими допълнителни усилия, за да сте в съприкосновения с тях. Това би било вашето естествено състояние. Сега, доколкото с вас редом са малко съвместими реалности, то на вас наистина ви се налага да преминавате през различни практики на изменение на осъзнаването, за да може да се преместите в тях. Проблемът още се състои и в това, че за това време, когато вие съществувате в такова смесено състояние, в състояние на незнание на съседните реалности и на причинно-следствените връзки, вие не виждайки връзките, дотолкова много сте се уверили (убедили) в единствеността на съществуването и на непроменливостта (на твърдостта) на вашата реалност, че дори и частично сте деградирали в своето развитие, в своите способности да възприемате съседните реалности. Остатъци от вашите способности са останали основно във вашите сънища. Във всичко това естествено няма ваша вина, и затова и на вас всемерно се опитват да ви помогнат да излезете от тази ваша илюзия на отделеност. И дотолкова, доколкото от гледна точка на вечността – това си е само един миг на развитие, рано или късно вие ще си възстановите своите връзки с последователността на времето, ще си възстановите връзката с времената.

         За увеличаването ви на съня за отдих има множество причини. От една страна в съня си вие възстановявате своите енергийни връзки със своята енергетика за поддържане и съществуване на физическата ви форма. А от друга – количеството сън се увеличава защото чрез сънищата ви на вас ви се дава възможност да възстановите загубените си връзки, да се занимавате самостоятелно с търсенето на отдалечените (на отделените) ви „гердани” на реалностите ви. Същото това се отнася и до медитациите ви. Аз не говоря тук за влиянието върху продължителността на съня ви от вашата екология и въздействието на матричното зомбиране. Затова има множество причини. Но много от вас, които повишават своята осъзнатост, са започнали да забелязват, че на тях нуждата от време за сън им е станала по-малко. Това от една страна означава повишаване на тяхната енергетика, а от друга, свидетелства за постепенното възстановяване на връзката със загубените им реалности. Да, да, точно така, приказката за изгубеното време.

         Що се касае до препрошивката на хормоналната система, то вашите системи всички се видоизменят не чрез въздействие отгоре от някакви си управители, а чрез вашето колективно матрично съзнание, най-напред и преди всичко вие сте тези, които влияете на тези процеси. Например една от разпространените болести на вашето общество – това е алергията и тя е следствие на това. По същия начин е и изменението на хормоналната система. Това са вашите колективни откликвания (обръщане на внимание) на колективната реалност, когато хормоналната система се пренастройва под въздействието на вашите колективни за нея представи. Ти можеш сама, така както и всеки друг, да пренастроиш своята хормонална система. Но за това трябва точно да разбираш нейните взаимовръзки, за да не нарушиш тяхното равновесие. Много от вас, които вървят по пътя на развитието си, се опитват да експериментират с тези системи, но за сега повечето от опитите водят до разбалансиране на системите и физическа смърт.

         Това, което във въпроса е наречено „взрив на материалността”, е просто следствие от загубата на връзката ви с тънките светове, с последователните реалности и опитите да се обяснят необяснимите  в рамките на една реалност понятия.

 

         И тогава, последния за днес въпрос: много хора питат, защо по другите канали не предават такива подробности и в толкова опростена форма, защо точно ти даваш такива знания, а твърде много векове такива опростени обяснения са били недостъпни, а всичко се е подавало в сложна подсказвателна (в смисъл не пряка) форма?

         Аз няма как да ти дам на теб еднозначен отговор. Причини за това много. Една от тях е тази, че към мен твърде малко са се обръщали за знания, защото моето име е станало синоним на тъмата и от мен са се страхували. А тези, които са се обръщали към мен, са получавали адекватни знания спрямо своето развитие. Втората причина – е сегашното състояние на човечеството, когато цялата система се променя качествено, или това на което вие му казвате преход. Променят се параметрите на системата като цяло и променят се и вашите параметри като нейна част. Тези параметри се променят във връзка с енергийните пренастройки, които стават и са санкционирани от централното слънце, от Създателя. Това е дало възможност да се разшири вашето възприемане и да се чуе много от това, което по-рано за вас беше недостъпно. Третата причина е тази, че вас все още ви имат за малки деца, на които е опасно да им се дават знания за енергиите. Аз вас не мога да ви имам за такива деца, макар и да разбирам (да виждам) различията във вашите нива на развитие. Четвъртата причина – това е твоята отвореност към знания, непревзетост, твоята готовност да повярваш и твоето умение да се съмняваш, и умението да съчетаеш в себе си и двете качества. Тоест твоите особености. Петата причина – развитието на вашата система от знания, когато основните, базовите понятия са вече разяснени. Представи си, ако на теб ти се наложи да обясняваш устройството на телевизора например, на човек, който никога не е виждал телевизор. Ще можеш ли ти веднага да му обясниш всички детайли на неговата конструкция, когато за начало поне за човека е просто необходимо да повярва в неговото съществуване въобще. И още множество причини. Знанията не се дават, а се вземат. Знанията съществуват под формата на блокове енергия, които се съхраняват в различни части от пространството. И проблемът е единствено в това, вие да може да ги намерите, да ги приемете и да ги преработите.

 

 

         СЕлена

 

         23.08.14.        

 

         Авторски превод от руски: Иван Иванов

 http://espavo.ning.com/profiles/blogs/32-8

 

 Забележка от преводача: Въпросите на СЕлена (провеждаща разговорите) са с почернен шрифт с наклон, с отстъп в началото на реда!

Отговорите на Луцифер – са с нормален шрифт – абзаците започват с отстъп в началото на реда!

 

image



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3194505
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930