Кулинарни рецепти за всеки вкус.
Постинги в блога от 21.09.2011 г.
21.09.2011 13:07 -
Чардак кебап
Продукти: 1 кг. агнешко месо 5 точени кори за баница 4 глави лук 60 г. маргарин 1 в.ч. кисело мляко 1 в.ч. олио магданоз червен пипер черен пипер сол Начин на приготвяне: 1. Агнешкото месо се нарязва на малки хапки и се задушава на слаб ...
21.09.2011 13:07 -
Мераклийско свинско
Продукти: 500 г. свинско бон филе 300 г. гъби 2 глави лук 150 г. топено сирене 800 г. доматен сос или доматено пюре, размито във вода 100 г. кашкавал подправки по избор Начин на приготвяне: 1. Месото се нарязва на кубчета и се запържва с...
21.09.2011 13:07 -
Пилешка мусака с гъби
Продукти: 500 г. пилешко месо 2 ч.ч. гъби 2 бр. моркови 1 бр. тиквички 1 глава зрял лук 4-5 бр. картофи 1 бр. чушка 2 бр. червени домати 1 ч.л. сол 3-4 с.л. олио 3 ч.ч. вода няколко листа салвия 1 ч.ч. настърган кашкавал (или Пармезан) Н...
Търсене