Кулинарни рецепти за всеки вкус.
Постинги в блога от 03.08.2011 г.
03.08.2011 16:20 -
Браунис с крем сирене и круши
Продукти: 100 г. брашно 40 г. какао 3/4 ч.л. бакпулвер щипка сол 180 г. черен шоколад 180 г. масло 130 г. захар 130 г. кафява захар 4 големи яйца 1 ч.л. ванилова есенция За сместа крема-сирене: 175 г. крем сирене Филаделфия 70-80 г. пюре...
03.08.2011 16:20 -
Крем-парфе с малини
Продукти: 400 г. бишкоти 125 г. краве масло 120 г. пудра захар 4 бр. яйца 400 г. сметана 300 г. малини 1 с.л. желатин 1 ч.л. кристална захар Начин на приготвяне: 1. Тортената форма се намазва обилно по стените с краве масло. 2. Поръсва с...
03.08.2011 16:20 -
Свинско с гъби, моркови и чушки
Продукти: 4 бр. вратни пържоли 2 бр. червени чушки 2 бр. моркови 200 г. гъби 1 голяма глава кромид лук смлян черен пипер на вкус сол Начин на приготвяне: 1. В тава за печене се поставят пържолите, овкусени със смлян черен пипер на вкус и...
03.08.2011 01:50 -
Туршия от чорбаджийски чушлета
Продукти: 1 кг. чорбаджийски чушки 4 глави чесън 2 с.л. сол 4 с.л. захар 3 ч.ч. оцет 2 връзки копър 2 връзки магданоз Начин на приготвяне: Чушлетата се измиват и нарязват на хапки от около два сантиметра. Чесънът се разделя на скилидки, ...
03.08.2011 01:50 -
Пудинг „Дипломат“
Продукти: 1 л. прясно мляко 8 бр. яйца 2 ч.ч. (350 г.) захар 150 г. сух бял хляб или козунак 100 г. сухо грозде 1 к.ч. захаросани плодове 2 праха ванилия 3/4 ч.ч. захар за карамел Начин на приготвяне: 1. Яйцата се разбиват добре. Прибавя...
03.08.2011 01:50 -
Панирана бяла риба с копър
Продукти: 300 г. брашно 60 г. нишесте 2 ч.л. сол 160 мл студена вода 500 г. бяла риба 60 г. пресен нарязан копър олио 1 ч.л. сода за хляб сол, бял пипер 1 лимонени резени Начин на приготвяне: 1. В средно голяма купа половината брашно (15...
Търсене