Кулинарни рецепти за всеки вкус.
Постинги в блога от 23.12.2011 г.
23.12.2011 16:25 -
Свински медальони с гъби
Продукти: 500 г. обезкостен свински бут 200 г. гъби (печурки) 1-2 глави лук 1ч .л. мащерка 100 г. царевично нишесте сол на вкус 2 ч.ч. вино 1/2 ч.ч. прясно мляко 100 г. краве масло Начин на приготвяне: Месото се почиства добре от сланини...
23.12.2011 16:25 -
Виетнамско пиле
Продукти: 1-2 пакета крилца 1 с.л захар 1 с.л черен пипер 1 ч.л олио 3-4 скилидки чесън Начин на приготвяне: Месото се нарязва на малки парчета, след което се поръсва с черния пипер и предварително счукания или нарязан на ситно чесън. В ...
23.12.2011 16:25 -
Ловджийска наденица
Продукти: 4 кг. говеждо или биволско месо I качество 1 кг. нетлъсто свинско месо 3 кг. свинско месо с 40—50% тлъстина 2 кг. сланина 250 г. сол 10 г. селитра 10 г. захар 15 г. смлян черен пипер 20 г. червен пипер 10 г. счукан чесън мускат...
23.12.2011 16:25 -
Картофена запеканка със сирене
Продукти: 1 кг. картофи 1 глава кромид лук 300 г. краве сирене 60 г. краве масло 1 бр. яйце 5 с.л. брашно чубрица черен пипер сол на вкус Начин на приготвяне: Суровите картофи се обелват и настъргват на едро ренде. Лука се почиства и реж...
23.12.2011 16:25 -
Млечен пастет с печени чушки и яйца
Продукти: 400 г. кисело мляко 200 г. краве сирене 4 бр. печени чушки 3 бр. яйца 1/2 връзка магданоз сол и черен пипер Начин на приготвяне: Сиренето се натрошава. Яйцата се сваряват добре и се настъргват на ренде. Чушките се нарязват на с...
Търсене