Кулинарни рецепти за всеки вкус.
Постинги в блога от 25.11.2011 г.
25.11.2011 21:37 -
Паниран толстолоб
Продукти: 800 г. филе от толстолоб 3 бр. яйца 1 ч.ч. брашно 1 ч.ч. бира 1 ч.ч. олио черен пипер сол Начин на приготвяне: 1. Рибното филе се разрязва на филийки с дебелина 1 см. Филенцата се посоляват на вкус, поръсват се с черен пипер и ...
25.11.2011 21:37 -
Котлети от толстолоб на фурна с прясно мляко
Продукти: котлети от едър толстолоб 1 л. прясно мляко сол и черен пипер на вкус розмарин на връхчета Начин на приготвяне: 1. Котлетите предварително се натриват със сол, черен пипер на вкус и по желание с чесън на прах. Престояват в хлад...
25.11.2011 21:37 -
Толстолоб с доматен сос
Продукти: 1 бр. толстолоб 4 бр. печени чушки 2 бр. домати (или 500 мл доматен сок) 1 глава кромид лук 2–3 скилидки чесън 1 с.л. олио 1 бр. морков 2 кисели краставички 1 бр. лимон Начин на приготвяне: 1. Рибата се почиства, нарязва се на ...
25.11.2011 03:25 -
Орехова потика
Продукти: 60 г. суха мая 1/2 ч.ч. хладка прясно мляко 1 с.л. захар За тестото: 1-1/2 ч.ч. прясно мляко 3/4 ч.ч. масло 5 бр. жълтъци 3/4 ч.ч. захар 2 ч.л. сол 1 с.л. ванилия 7 ч.ч. бяло брашно (пресято) За ореховия пълнеж: 1 кг. добре смл...
Търсене