Кулинарни рецепти за всеки вкус.
Постинги в блога от 19.11.2011 г.
19.11.2011 14:49 -
Свински суджуци с праз
Продукти: 3 кг. нетлъсто свинско месо 3 кг. прошарено до 50% с тлъстина свинско месо 1 кг. сланина от гърдите и врата 3 кг. праз 250 г. сол 10 г. селитра 40 г. смлян черен пипер Начин на приготвяне: Нетлъстото и прошареното мeco се накъл...
19.11.2011 14:49 -
Словенско роле
За приготвяне на словенско роле се използва вратът на млади добре охранени животни, от които се отделят костите, без да се прорязват дълбоко мускулите. Мускулатурата се оформя, като се нарязва на правилни правоъгълни парчета до 35 см, пр...
19.11.2011 14:49 -
Пушени свински котлети
За приготвяне на пушени свински котлети се използват добре охранени млади животни с тегло до 120 кг. Котлетите се оформят заедно с костите, като на парчетата се придава правоъгълна форма с ширина на ребрената част до 15 см и дължина до 5...
Търсене