Кулинарни рецепти за всеки вкус.
Постинги в блога от 09.10.2011 г.
09.10.2011 23:13 -
Свинско с прясно зеле
Продукти: 1 кг. свинско месо 1 бр. голяма зелка 1 глава лук 2 бр. домати 1 бр. морков 150 мл. растителна мазнина 1 ч.л. червен пипер черен пипер сол Начин на приготвяне: 1. Свинското месо се нарязва на парченца и се поръсва с черен пипер...
09.10.2011 23:13 -
Пастички с орехов крем
Продукти: За тестото: 600 г. брашно 50 г. масло 1 ч.л сода за хляб 4 с.л. мед 2 бр. яйца 150 г. пудра захар прясно мляко – за полутвърдо, еластично тесто За крема: 1/2 л. прясно мляко 5 с.л. брашно 100 г. захар 250 г. масло 250 г. ...
09.10.2011 23:13 -
Гъби със заливка на фурна
Продукти: 1 кг. гъби печурки 70 г. масло 50 мл. олио 100 г. настърган кашкавал 3 с.л. брашно 2 и 1/2 ч.ч. прясно мляко 2 бр. яйца 2 глава лук 2 бр. домати 2 с.л. магданоз 1 ч.л. сол Начин на приготвяне: Лукът и гъбите се нарязват на ситн...
09.10.2011 23:13 -
Яхния от черен дроб с гъби и вино
Продукти: 600 г. свински или телешки черен дроб 250 г. мариновани печурки от консерва 1 ч.ч. червено вино 30 г. краве масло 5 супени лъжици олио 1 супена лъжица галета 3-4 резенчета лимон магданоз черен пипер сол 1/2 ч.ч. прясно мляко 12...
09.10.2011 23:13 -
Яхния с праз лук, кайма и гъби
Продукти: 8-9 стръка праз лук 3 бр. домати 400 г. гъби 1 ч.л. червен пипер 400 г. кайма 1 ч.л. червен пипер сол на вкус чубрица олио вода Начин на приготвяне: 1. Празът се почиства и нарязва на шайби, гъбите – на малки парченца. До...
Търсене