Кулинарни рецепти за всеки вкус.
Постинги в блога от 31.10.2011 г.
31.10.2011 16:07 -
Фрикасе с шилешко месо по градинарски
Продукти: 600 г. шилешко месо 2-3 връзки корени за супа 35 г. масло 1 глава лук 1 бр. яйце 2 с.л. олио 1 ч.ч. прясно мляко 2-3 с.л. брашно 1 с.л. оцет 2 ч.л. горчица 1 с.л. вино 1 ч.л. ром 2-3 ч.ч. бульон или подсолена вода настъргана ли...
31.10.2011 16:07 -
Касерола с наденички и чеснови тостове
Продукти: За касеролата: 8 наденички (големина 8-10 см.) 1 жълта или зелена пиперка 4 глави червен лук 400 г. рязани домати от консерва 150-200 мл.зеленчуков бульон 1 равна с.л. захар пресен босилек черен пипер на вкус За тостовете: селс...
31.10.2011 16:07 -
Свински гулаш
Продукти: 500 г. свинско месо 125 г. бекон 2 големи глави лук 2-3 скилидки чесън 5-6 големи картофа 1/2 л. бяло вино 1/2 л. горещ телешки бульон 2 ч.л. лют червен пипер 1 с.л. обикновен червен пипер 1 ч.л. куркума магданоз сол млян черен...
31.10.2011 16:07 -
Гювеч от риба с домати и кашкавал
Продукти: 1 кг. риба 400 г. домати 3-4 глави лук 50 мл. олио 80 г. краве масло 150 г. кашкавал 1 бр. лимон 1 връзка магданоз черен пипер сол Начин на приготвяне: 1. Рибата се почиства и се нарязва на парчета, нарежда се в керамичен съд и...
31.10.2011 16:07 -
Зрял фасул с ориз и маслини на фурна
Продукти: 1 1/2 ч.ч. фасул 1 ч.ч. ориз 2 с.л. смлени корени за супа 1/2 глава кромид лук 1-2 с.л. доматено пюре 4 с.л. растително масло 20 бр. маслини магданоз черен пипер сол Начин на приготвяне: Фасулът се накисва от вечерта в 5 ч.ч. в...
Търсене